Warto jednak przymknąć na to oko i na spokojnie poczekać,
aż kto inny zgłosi to przewinienie. Limit nie zostanie zwiększony
ze względu na cieciów, którzy bawią się ową opcją.
Lepiej zwiększyć limit zgłoszeń i karać tych którzy tego nadużywają (bawią się)
przecież jest ostrzeżenie że za nieuzasadnione zgłoszenie można być ukaranym wiec nie widzę problemu
a osobom które wciskają przycisk dla zabawy można było by go wyłączyć
Jak podzielisz graczy?
Wiesz jakie są pretensje od nich jak ukarzesz ich za pomyłkowe zgłoszenie? Jaki to bunt nagle na całą grę idzie? Bo w regulaminie ni "ma".
Respect napisał/a:
Dlaczego on zniknął w skrzynce odbiorczej w grze ?
Ponieważ gracze nadużywali go do zabaw: wysyłaniu wiad. nigdzie nie łamiący regulamin, wiadomości jakie wysyłali sobie z kumplami z multikont, Słowem nie korzystali z tego tak jak powinni.
Prawda jest taka, że teoretycznie nie ma potrzeby zwiększania limitu. Problemem
jest wydajność rozpatrywania zgłoszeń, co niedługo (cokolwiek miałoby to znaczyć)
powinno się zmienić na lepsze i owy limit nie będzie już takim problemem.
Respect napisał/a:
Mam pytanie dotyczące tego przycisku GM. Dlaczego on zniknął w skrzynce odbiorczej w grze ?
Gdyby jeszcze graczy potrafili poprawnie z tego korzystać. Zamiast zgłaszać rzeczy
poważne (naciąganie, oszustwa) zdecydowana większość zgłoszeń tyczyła się bluzgów
- gdzie wystarczyło zignorować taką osobę (na czacie jest to karane, bo nie ma możliwości
ignorowania i przeszkadza to większej ilości osób).
dislike napisał/a:
Wiesz jakie są pretensje od nich jak ukarzesz ich za pomyłkowe zgłoszenie? Jaki to bunt nagle na całą grę idzie? Bo w regulaminie ni "ma".
To trzeba w końcu zrobić..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem