I to jest rozwiązanie. Woj cały czas kupować musi broń
O ile mi wiadomo to mag tez
Po co to. Magazynowanie AP Może zrobimy magazynowanie rank. Ze dajesz do depozytu rank na przechowanie i walczysz z mniejsza ilościa . Takie coś nie jest wg. mnie potrzebne. Wkońcu żeby coś ulepszyc trzeba to nosić. Wykorzystujesz coś to tym coraz lepiej się posługujesz nie wykorzystujesz słabo się posługujesz
No dobra tu jest minus, ale tylko wtedy kiedy ktoś slotów nie ma.
Czyli praktycznie każdy gracz od ~70 poziomu wzwyż.
cochiloco napisał/a:
bronie dla woja powinny też zbierać punkty ap żeby mogli się nauczyć nimi coraz bardziej władać (było by to na takiej samej zasadzie jak gemy ataku dla maga)
Im bardziej upodobnimy woja do maga, tym bardziej ta gra stanie się monotonna.
kiriki-kun napisał/a:
Zaraz wyjedziecie, że musi kupować miksturki many, ale woj musi kupować życia. Nie może się gemem leczyć.
Więc powiedz mi, w jaki sposób "tracisz" te punkty
A co się dzieje kiedy się nie ma gemów?? Traci się te punkty. I woj ma w plecy. Bo mag od razu ma gem
Ale mag ma gem, który służy mu do ataku, dlatego musi go nabijać. Wój nie potrzebuje nic poza broniom żeby walczyć..
Także dalej nie rozumiem, w jaki sposób tracisz punkty AP - kto Ci broni nabijać gemy offensywne i je sprzedawać? To tylko i wyłącznie Twój wybór, że nie chcesz nosić tych gemów..
kiriki-kun napisał/a:
I to jest rozwiązanie. Woj cały czas kupować musi broń.
A mag nie musi co jakiś czas kupować różdżki/laski?
kiriki-kun napisał/a:
Mag i tak przede wszystkim bije z gemów.
Gem bez różdżki/laski jest nic nie wart - widziałeś kiedyś maga bez broni?
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 17-05-2008, 11:16
Cytat:
bo zamiast nabitych gemów wspomagających trzeba założyć nienabite, które często w razie gdy ktoś nas napadnie są do niczego nie potrzebne. Gdyby ta propozycja weszła w życie, wystarczyłoby nosić cały czas ten sam set gemów (pomijam ustawienia na woja/maga) i zakładać nabijane gemy tylko na chwilę, by "przelać" uzbierane AP. Trochę to się mija z urokiem nabijania gemów.
No to masz - AP magazynują sie TYLKO gdy nie mamy ŻADNEGO gemu. Jeśli mamy to punkty AP na niego idą i żadne sie nie magazynują.
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 19:16
Wedlug mnie nie ma to zadnego sensu -.- moglbym sobie bic potwory potem zalozyc gem i by mi na 5lvl awansowal? Bo nie rozumiem oto ci chodzi ze sobie mozesz potem wykorzystac to AP?
Wysłany: 18-05-2008, 19:27
Czyli masz na mysli, ze zakladam najlepsze gemy do expienia, a na innych znajdujacych sie w plecaku moge sobie wtedy tez AP nabijac? Takie cos nie ma sensu. Wlasnie to ma byc utrudnienie w grze
I co z tego!! Nie każdy musin nosić. Mi 8% szybkości i życia skóry nie ratuje. Po prostu na początku gry woj traci, bo nie ma gemu. A też potrzebuje AP i to sporo.
Wysłany: 18-05-2008, 20:04
Ehhh no nie wiem to najwyzej moze cos niskim lvlom zmienic chyba bo 60+ juz bez gemow pada. Teraz trzeba bedzie sie zastanowic czy nie jest to za duza pomoc