A może zrobić jeszcze co innego...
Po rozegraniu walki turniejowej mógłby wyskakiwać komunikat " Właśnie dobiegł koniec twojej walki turniejowej" Po kliknięciu ok automatycznie pokazuje nam się raport.
1. Zrobić w profilu: Pokazuj łapki/Nie pokazuj łapek.
A co do Bitewny - Przecież jest ograniczenie 30 tur, poza tym miksturki sie kiedyś koncza, tylko z bossami sa dlugie walki ;/
W turniejach nie może być remisu, tak więc jeśli magom się mana skończy, to mogą się bić bardzo długo, dopóki nie wyczerpią się ich wszystkie mikstury:)
Dlatego jak już proponowałem opcje "pokazuj / nie pokazuje wyniku" by rozwiązało problem. Według mnie nic innego nie przejdzie, bo usunięcie ich jest raczej niemożliwe, z wymienionych już powodów.
Mmmm Nie chcesz znać losu ale co to da że usunie ten obrazek skoro widać też czy sie wygrało czy też przegrało po widocznym wzrośnięciu Doświadczenia lub zmniejszeniu Go
;/ czyli Wyświetlany Exp Też mają Usunąć??
Wysłany: 19-05-2008, 14:19
dudzin z tego co pamietam,trzeba kliknac na raport zeby dodalo/odjelo xp,rank itd...
wg mnie dobry pomysl,nie kazdy chce znac wynik walki przed obejrzeniem
kiedyś o tym myślałem, ale wynik można zaobaczyć po expie; czy jest kolejny przeciwnik i tej rączce, dlatego można by wprowadzić coś w style, że po wlogowaniu wyświetla się
3
2
1
GOOOO
i leci walka
takie efekty wstawić ;p
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 22-05-2008, 21:51
Gdyby bylo 3 ,2 ,1 GOOOO , to co by bylo ,gdybys byl poza miastem bo miales prota , 5 min przed koncem jest raport ,a tu walcza magowie 10 min na przyspieszeniu i padasz .
Ja też mam z tymi łapkami poblem + obrażenia ,bo po tym wolno wyczytać kto wygra.
W profilu powinno się ustawić nie pokazuj łapek i obrażeń. Wiecie jak trzeba się nagimnastykować by zasłonić łapki i trafić na walke lub zmienić runde
już pisałem co można zrobić, żeby nie było widać samych łapek ...
a do reszty, to można spróbować napisać coś w GreaseMonkey (czy jak to tam się go pisze) ...
Hmm... może i ja się wypowiem co do tego waszego "3..2..1.. GO!" to powiem tyle ,że ta opcja jeszcze bardziej by obciążyła serwery
Sądzę ,że najlepszym rozwiązaniem było by ,aby po obejrzeniu walki ówczesna "łapka" się pojawiała wtedy nie było by problemu z odnalezieniem raportu i znaniem wyniku..
Jeśli chodzi o pojedynki to exp, rank itp. przychodzi dopiero po obejrzeniu go.. przez jedną ze stron wcześniej np. :
Walka odbyła się o 16:00 ,a ty oglądasz ją o 16:05 zanim twój przeciwnik to zrobi to dopiero po zakończeniu walki dochodzi/odchodzi twój exp
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 23-05-2008, 15:10
Cornelius dobry pomysl
nie wiem czy byloby mozlie,ze "łapki" pojawialyby sie dopiero po pierwszym obejrzeniu walki,ale chyba jest to mozliwe