Lepiej byś przeniósł , zorganizował ów wątek, który byłby poruszany w głównym temacie wybórów niż zamykał wszystko bezsensowanie, pod pretekstem dogadania się na prywtanych komunikatorach. .. Sorry nie wszyscy się znają poza forum ;/
_________________ Z czego składa się kotek: 30% z PSOT ^^" 29% z charakteru w 28% z mruczenia w10% z miękkiego futerka 3% z NIEWINNOŚCI
10? Endr nie ma mocy żeby cokolwiek zrobić.
Podobno nagrodę miała dostać tylko miss- jedna osoba.
Tylko Adi, Tomi, mają tu wystarczające uprawnienia(No i Jacek ale on takimi pierdołami się nie zajmuje, Tomi chyba też się zajmie jak Adi go poprosi). Wniosek? 1 do 2 osoby.
Razem mamy 2-3 osoby... trudno się dogadać z Adim przez pw?
Poza tym nie ma za dużo do obgadywania...
Catwoman napisał/a:
Zamiast podpisu (od niego łapki precz ) chcę ładne gwiazdki ^^"
Opcja podpisu odpada...
ADIHC1 napisał/a:
W przypadku nowych rang, to ktoś musi odpowiednie zrobić i poprosić Tomiego o wrzucenie ich na serwer..
Utrudniona forma gwiazdek...
CVzyli poza tymi opcjami mamy jeszcze: Specjalny avek(słabe), userbar/sygna(tez słabizna), wybór innego koloru nicka.
Ja bym mimo wszystko polecił zmianę gwiazdek na jakieś serducha etc, ale nie moja w tym głowa.
Czyli jak idać masz dosyć małe pole do obgadania...
Tyle mojej wypowiedzi, kończę OT.
Wybory zakończone, komentarz nt. kandydatów/kandydatek już się nie pojawiają..
Cytat:
3.2. Udzielając się w rozpoczętej dyskusji, trzymaj się z góry narzuconego tematu - nie offtopuj.
Sprawy organizacyjne (a nagrody, to właśnie sprawy organizacyjne) tyczące się
całego plebiscytu (a nie tylko miss! zbieg okoliczności, że akurat w tym temacie
ktoś o tym wspomniał - i zaczął offtop, hehe) powinny być załatwiane w temacie,
od którego to wszystko się zaczęło..
Ja już w tamtym temacie pisałem jaka może być nagroda (właśnie o jakieś pierdółki typu gwiazdki, i UB od Ku_Zi'ego, ale ten nie odpowiada, a mówił że się podejmie.. zagadam z nim dzisiaj), a Wy robicie nie potrzebne utrudnienia.. Załatwiłbym sprawę z ADIm na gg i wszyscy byliby zadowoleni.. O co tyle krzyku?
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...
Nie ma marudzenia.. Każdy będzie musiał się dostosować.. ew. wszelkie marudzenia przysyłać do mnie ^^ A, i grupa nie jest potrzebna.. Po prostu coś w stylu użytkownika roku ;> Wrzucisz jakieś serduszka czy cuś i starczy.. A Kuzi zrobi ubki..
ok, koniec offtopu..
_________________ Weź się oderwij na chwilę z tych bloków pełnych smogów,
od nałogów, od wrogów, święty spokój daj Bogu
zacznij działać, więcej przemyślanych ruchów
czas polegać na sobie i wierzyć mocno w duchu
weź rusz dupsko, na każdym rogu czai sie okazja
jakich mnóstwo, by z godnością patrzeć w lustro
powiesz ze znów to samo, a jednak perspektywa
swiatły rozum, kiedy coś porywa i masz dozór
na pozór, wszystko wydaje się proste
toniesz w morzu możliwosci własnego losu...