Profesja: Wojownik
Level: 112
Wysłany: 18-05-2008, 17:55
Musze przyznac, ze pomysl fajny. W wielu grach to stosuja i wedlug mnie mozna to zastosowac nawet dla expa na 1-2 dni na pol roku bylo by ok. Zwiekszylo by to byc moze liczbe gracz bo ludzie by np. czekali na podwujny exp wbijali by w te 2 dni 10-15lvl i grali by dalej.
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 18-05-2008, 18:04
wlasnie,to jest dobry przyklad na przyciaganie graczy+zarobki dla adminow,w koncu sporo ludzi bedzie wysylalo smsy zeby jeszcze wiecej poexpic (np ja:P)
a ja sms na nic nie wysyłam i jak bedzie taka usługa to nie skorzystam. i tak gram do końca update'a zawsze na koniec troche expie i przestaje grać. ale pomysł niezły
Można by też zrobić, że każdy może wybrać co się zmieni. Czyli wyskakuje ci okienko "jest wielkanoc!! Co chcesz ulepszyć na ten okres:
-2x exp
-2x potworki
-2x lot
-50% niższe ceny"
itp
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 24-05-2008, 21:31
Dudzin18 wiem o tym,ale i tak dzieki temu admin zarobilby sporo kaski,a ja mam zamiar zrobic raz na jakis czas przelew,niewiele kasy,ale zawsze cos:P jak duzo osob zacznie tak robic to admin uzbiera sobie np na wakacje:P
kiriki w sumie tez pomysl ale 2 x exp i 2 x potworki to w sumie prawie to samo