Ta i niech Admin da darmowego resa...
Założę się na pewno, że miałbyś w tym swój interes kiedy by odbanowali wszystkich typków nie?
Co chwilę jak jest jakieś święto wy tylko chcecie by w MF była jakaś darmocha czy fajna promocja. A przecież nie o to chodzi ^ ^ Co nie oznacza, że Admin nic nie wrzuci w ten dzień ale nie liczcie na wypuszczenie botów którzy poszli do paki.
Na dzień dziecka gm-owie odbanują wszystkich zbanowanych, i wypuszczą ich z więzienia...
Zastanawiałeś się ile jest osób które siedzą w więzieniu ^^ chyba nie bardzo...
Pomyśl sobie ile GM'owie musieliby stracić czasu na takie odblokowanie (podpowiem baaaardzo dużo),
Wątpię żeby któryś GM'ów nie miał nic ciekawszego do roboty tylko odblokowywanie graczy ^^
Ashiro napisał/a:
Założę się na pewno, że miałbyś w tym swój interes kiedy by odbanowali wszystkich typków nie?
Najlepszym prezentem dla graczy na dzień dziecka od administracji chyba było by wyłączenie mf na 24 godziny. Gracze mogli by wtedy odpocząć i nie stresować się że ktoś na mapie ich dorwie
głupi temat głupia odpowiedz
Cytat:
5.14. Wszelkiego typu tematy o Więzieniu, np: 'Amnestia', 'Targ w więzieniu', 'Skracanie i usuwanie kar za złoto bądź punkty MF'.
Cytat:
5.36. Propozycje darmowych punktów MF dla każdego gracza od Administracji (np. z okazji jakichkolwiek świąt).
Żal mi już twoich postów.
Starasz się komuś dokopać na "pierwszej stronie"...
Co do tematu:
Jestem na nie, to jest prawie pewnie, ze masz w tym swoj interes,
jak juz to powiedzieli koledzy wczesniej.Mysle, ze klopotu nie sprawiloby
odbanowanie (moze jest opcja w kodzie gry, zeby anulowac wzystkie kary),
ale wsadzenie ich z powrotem do wiezienia ;>
_________________ To ja, Shark ;>
Konto zastępcze, do wyjaśniena sprawy ;>
Gdyby nie to to mogłoby być fajnie. Jestem za. Ale tylko na dzień dziecka. Potem znowu do paki.
JYN napisał/a:
Zastanawiałeś się ile jest osób które siedzą w więzieniu
Jeżeli chodzi ci o to, że na mapie będzie 3x więcej graczy to się mylisz. Dużo osób nawet na się nie pamięta o MFO, a część uzna, że poco grać przez jeden dzień, skoro potem znów BAN. Chyba, że ci co mają po 7 dni.
Jednak bym dał ... jak widać takie upominanie nic nie daje,
z czasem studniowy urlop od pisania dobrze by Ci zrobił,
miałbyś mnóstwo czasu na przeczytanie regulaminu (i to każdego! )
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=19386
ile można czekać aż raczysz poprawić nazwę?
Pisać i zakładać nowe tematy to żaden problem (i do tego tak mało inteligentne jak ten),
ale przeczytać regulamin to już skazanie Boskie ...
także następnym razem daj też coś od siebie i racz przeczytać regulamin.
MapY [Usunięty]
Wysłany: 28-05-2008, 14:05
Obawiam się, że Admin na ten dzień planuje coś innego, ale nie wiem czy zdąży...