Czy byłaby możliwość wprowadzenia historii statystyk?
Oczywiście dostępna tylko dla gracza.
Znajdowała by się w zakładce 'Gracz'.
Byłaby pomocna przy układaniu statystyk następnej postaci.
Uważasz ten pomysł za bezsensowny ale nie umiesz tego uzasadnić? Nie pisz!
Soft, nie taki zły pomysł. Pomogło by to niezdecydowanym graczom którzy co tydzień robią nowe postaci. No a poza tym można by było przerzucić staty np. z 1 świata na 2 świat albo 3 i nie było by problemu. Jestem ZA
Ale czy to by niespowodowało szablonowego rozdawania statystyk? Teraz znacznie trudniej rozkładać identycznie, więc postacie, które są założone przez tego samego gracza, i mają być identyczne różnią się troche. Po planszy zaczeło by chodzić coraz więcej identycznych postaci. Jestem na NIE.
kiriki-kun, ale to są staty tylko dla gracza. Nikt inny nie miał by na nie wpływu. A poza tym nie może chodzić parę takich samych gości po mapce bo to jest multi, chyba, że chodzi ci o pomaganie w statach...?
o to mi chodzi. Ktoś dostanie staty od dobrego gracza, potem da staty kumplowi itd.
Teraz też dają
Soft napisał/a:
Czy byłaby możliwość wprowadzenia historii statystyk?
Oczywiście dostępna tylko dla gracza.
Znajdowała by się w zakładce 'Gracz'.
Byłaby pomocna przy układaniu statystyk następnej postaci.
Oczywiście na TAK. Mi szczególnie jest takie coś potrzebne co ciągle zakładam nowe postacie (oczywiście s3 ).
No ok zgadzam się z tym, że kolesie podają sobie staty. Gdyby byli trochę inteligentni to zachowali by je dla siebie żeby być dobrym a nie je rozdają każdemu...
No ale cóż niewielu jest takich. To jest bardzo mocny argument.
A co do multi to wiem, że istnieją połowa ludzi na MF ma multi bo mówią, że to brat, siostra, mama, tata, wujek, ciotka, teściowa czy ktoś tam jeszcze...
to nie byłoby takie złe, nie wiem czy już kiedyś nie było propozycji aby na każdym lev zapisywały się statystyki jakie daliśmy i w ten sposób mozna by było prześledzić "rozwój" postaci. takie coś też byłoby fajne. tylko że na 130lv już nie miałbym wglądu w te poprzednie ;[ no ale dla tych co mają mały lev to w sam raz
_________________ WORSHIP THE PROPHECY OF THE HARDER STYLES... QLIMAXXX!!!