Powiem tak fainy pomysł ale! Wiadomo że można zrobić reset statystyk i np jak by to sie auto. zapisało w histori statystyk i jak byś zrobił reset nie wiem mug by byc problem ale w sumie jestem na Tak! bardzo fainy pomysł
Bardzo ciekawy pomysł... troszkę by to chyba obciążyło serwer, bo ilość danych była by bardzo duża, ale myślę, że to jest do zrobienia... prawda Tomi? ^^
Mam coś do powiedzienia jeszcze po chwilu przemyślenia i muwie w subie pomysł dobry ale jest naprawde Ale! Zwiekszyło by to lepszych graczy anty!! Bo duzo ludzi co ma dobre staty np ja 6lvl by dawano innym a teraz nikt nie pamieta i mniejsza a tak ktos np na 20lvl wymiatal teraz ma 150 i moze muwić ludzia swoje staty z 20lvl
_________________ Nie Gram W MFO
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 29-05-2008, 18:38
TiCeR blagam Cie-kup sobie slownik ortograficzny bo mnie oczy bola...
co do pomyslu:pomysl dobry,ale mogloby byc jakies ograniczenie (czyli np zapisujemy 5 rodzajow stat,np z 5,10,20,30,50lvl) zeby nie bylo przeciazenia serva
i tak zawsze mozna w notatniku zachowac sobie staty,ale to jest troche mniej pewne,bo mozemy usunac plik przez przypadek,lub np gdy gramy non stop w kafejce czy u znajomych...