Tak to będzie wszystko zapisane na naszym koncie, a nie na jakich kartkach ^ !
A pomysł nie zaszkodzi - wręcz przeciwnie.
A co będzie jak ktoś nie ma kartki
To po co admin robi UpDate - skoro to obiążenie serwera ? Może niech usunie wszystkie zbędne questy - bo to obiążenie.
A do tej gry przydadzą się nowe wyposażenia ...
z toba sie nie da normalnie ? czy ty wogole myslisz ? zastanow sie co ty piszesz a jesli nie potrafisz jak przypuszczam ta wasza propozycja jest "żałosna"
i nawet nie bedzie rozpatrzona przez admina jesli zobaczy pierwszy post
skoro ten pomysl juz dawno jest tylko ze - to jest notatnik
ale czego sie nie robi dla dzieci w dzien dziecka?
a i jesli nie wiesz co to sa questy i do czego one sa potrzebne to wez zadaj w dziale" pytania " pytanie - tam sie dowiesz dlaczego musza one byc i dlaczego one nie moga zostac usuniete
rowniez dowiesz sie ze uptade wprowadzane sa tylko po to aby przejsc gre
InSaNe napisał/a:
Elfen Lied napisał/a:
jesli nie pamietacie statystyk to se na karteczce zapisujcie ; *
a co jesli karteczka zginie?konto raczej nie zginie...kartka moze przepadnac,nawet przez przypadek
konto również może zginąc i juz lepiej miec to na karteczce niz na koncie ;P
Ja bym tę propozycje trochę zmienił:
Wydaję mi się że bardziej przydatną sprawą byłby przycisk -
Dodam, że nie koniecznie można by tylko zapisywać staty, ale także gemy i ekwipunek który się miało aktualnie na sobie
Można by też narzucić pewną blokadę na ilość zapisanych statystyk, by nie obciążyć serwera.
InSaNe [Usunięty]
Wysłany: 01-06-2008, 19:45
Ashiro, to by bylo lepsze rozwiazanie,mysle,ze limit to maksymalnie 5 takich notek o aktualnych statach,eq,gemach i ewentualnie o incie
rafi578, jestes kolejnym ....userem,ktory nie umie normalnie skomentowac,dodac cos od siebie
i po co tyle emoetek...
Nie ma to jak nabijać posty
Bardzo dobry pomysł i genialne rozwiązanie Ashira... Szczerze mówiąc mam w notatniku (na kompie ) zapisane swoje staty i regularnie je zapisuje... Regularnie tzn. przy resie Pewnie jakiejś ilości graczy wogóle się nie przyda, bo po prostu nic im to nie da, nadal nie będą umieli rozłożyć statystyk... Ale może nawet dla większości to będzie klucz do sukcesu
rafi578, jestes kolejnym ....userem,ktory nie umie normalnie skomentowac,dodac cos od siebie
i po co tyle emoetek...
Zobacz, on napisał tylko jednego bezsensownego posta,
a Ty aż dwa i do kogo masz pretensje?
Uważam, że każdy pisze tyle na ile jest w stanie,
najwidoczniej czubas nie trafił jeszcze do regulaminu,
ale może wkrótce go odwiedzi i przeczyta
Cytat:
4. Zabronione są wypowiedzi będące najzwyklejszym spamem. Będą kasowane, a ich autorzy karani. Mam na myśli wypowiedzi typu: 'Tak/Nie', 'Jestem na tak/nie', 'Może być', 'Fajny pomysł' i inne nic nie wnoszące do dyskusji. Dział Propozycji nie służy do 'głosowania' czy temat jest na 'TAK' czy na 'NIE'. Ktoś rzuca pomysł - a my nie piszemy czy to się nam podoba lub nie, tylko jakie to niesie ze sobą korzyści, problemy, trudności etc.
Czyli piszesz to co masz napisać,
a ciągłe pouczanie pozostawiasz moderatorom.
Ty dużo nie zdziałasz ... to od użytkownika zależy
czy się zdyscyplinuje i przeczyta w końcu regulamin czy też nie
a wiadomo do czego to doprowadzi
Co do propozycji ... dużo nie napisze,
nie ma co się tutaj produkować i wymyślać nie wiadomo co
W końcu każdy głos jest ważny, a moja opinia jest jak najbardziej pozytywna
i podpisuje się pod użytkownikami, którzy uważają propozycję za
przemyślaną, godną wprowadzenia, mająca dużo plusów..
Ashiro, co do tego projektu, doskonale nadaje się do zakładki "GRACZ" i jak bedzie się chciało do niego zajrzeć to nie będzie problemów z szukaniem tego.