Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:33
Propozycja cotygodniowego konkursu
Autor Wiadomość
NaPatelniChomik 
Użytkownik

Nick: Wykompe Ci Matke
Level: 158
Wysłany: 03-06-2008, 11:38   Propozycja cotygodniowego konkursu

Podazajac mysla pewnego administratora gry chcialbym zaproponowac konkurs... Jak wiadomo na wszystkich swiatach istnieje wiele zbanowanych kont... slusznie badz nie ale istnieja takowe i jest ich duzo. Zastanawiam sie czemu by takich kont nie przekazywac graczom ktorzy na to zasluza... chodzi mi oczywiscie w drodze konkursu.

Wystawiane byly by 3 postacie raz na tydzien... z przedzialu lvl oczywiscie od najnizszego do najwyzszego zbanowanego.

Do konkursu przystepowac moglyby tylko osoby nie majace konta na danym swiecie, graczowi ktory wygralby konto przyslugiwalaby jednorazowa zmiana nazwy uzytkownika.

Zasady konkursu:

Odpowiedni regulamin ktory wykluczalby multi
Odpowiedni list motywacyjny mowiacy czemu gracz chcialby takie czy owakie konto
Odpowiedz na losowo wybrane pytania ktore zadawalby moderator tematyczny zwiazane z kategoriami regulaminowymi gry jakze i forum

SiewcaWiatru6 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: SiewcaWiatru,Abadon
Level: 180
Wysłany: 03-06-2008, 12:08   

heh, no nie
dobra kos został zbanowany, ale pewnie czeka az kara minie i zacznie grac na nowo.

załóżmy ze gracz A gra w to rok wysłał w ciul sms ale dostał bana zainwestował w postać kupe kasy i czasu, a tu nie miła niespodzianka konto "wygrał" ktoś inny wraz z np.mf'ami gracz . dla mnie bez sens.

Co innego do konto zablokowanych chodź dla mnie to tez nie fair ze ktoś wygra konkurs i dostanie np 100 lv

NaPatelniChomik 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2008, 12:13   

SiewcaWiatru6 napisał/a:
heh, no nie
dobra kos został zbanowany, ale pewnie czeka az kara minie i zacznie grac na nowo.

załóżmy ze gracz A gra w to rok wysłał w ciul sms ale dostał bana zainwestował w postać kupe kasy i czasu, a tu nie miła niespodzianka konto "wygrał" ktoś inny wraz z np.mf'ami gracz . dla mnie bez sens.

Co innego do konto zablokowanych chodź dla mnie to tez nie fair ze ktoś wygra konkurs i dostanie np 100 lv

zbanowane konta sa bezterminowo czy terminowo ? mysle ze bezterminowo... oczywiscie konto dostawalby gracz jedynie z eq i kasa... bez mf jezeli takowe by byly... a jezeli ktos dostal bana dna konto to nie mzoe miec za zle ze ktos inny je wezmie... wcale nie jest powiedziane ze nie moze brac udzialu w konkursie o ile spelnia warunki :)

SiewcaWiatru6 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2008, 12:15   

bany są terminowe i prędzej czy późnij opuścisz więzienie ...

NaPatelniChomik 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2008, 12:18   

SiewcaWiatru6 napisał/a:
bany są terminowe i prędzej czy późnij opuścisz więzienie ...

mylisz bana z kara wiezienia... mowa o "Kara Całkowite zablokowanie konta." w logach

SiewcaWiatru6 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2008, 12:20   

NaPatelniChomik napisał/a:
mowa o "Kara Całkowite zablokowanie konta." w logach

trzeba było uwzględnić to w pierwszym poście

zbanowana postać w języku mf to szerokie pojecie od bloku na czat do całkowitego zablokowania konta ...

Yondaime 
Użytkownik

Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 03-06-2008, 12:26   

Jestem przeciwny pomysłowi, zbanowane konto to zbanowane konto... Rozumiem, że śmieci można poddać recyklingowi, ale w tym przypadku niezbyt mi się to podoba...

Ba, skłonny jestem przedstawić propozycję umożliwienia Game Masterom w ich panelu, opcji kasowania postaci obdarzonych permanentnym banem. Po ustalonym okresie postępowania karnego (możliwość odwołania gracza do kary), postać zostałaby usuwana, tym samym przestając blokować nick innym ludziom...

NaPatelniChomik 
Użytkownik

Wysłany: 03-06-2008, 13:03   

uwierz mi dawaloby to szanse ludziom ktorzy nie chca zaczynac od poczatku...z araz powiesz jaki to ma sens... ale nawet jak kto snie umie grac i dostanie takie konto to nie zostanie nagle wielkim graczem... i tak bedzie przegrywal...

Pomysl uskuteczniany byl juz w grze bawiacej sie wieksza popularnoscia graczy aktywnych niz ta gra i sprawdzal sie wysmienicie poniewaz umozliwial dzialanie wszystkich kont na serwerze... ussuwanie starych zbanowanych kont jest sposobem ale mozna tego uniknac...

mysle ze logow i mozliwosci jest na tyle zeby nie musiec usuwac by tylko odzyskac mozliwosc zrobienia konta o takiej samej nazwie...

Crypton 
Game Master

Level: 230
Wysłany: 03-06-2008, 15:15   

Nie ma mowy, równie dobrze mógłby ktoś odkupić od kogoś
konto co na dzień dzisiejszy jest surowo karane.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi