Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Arena i boss'owie w logach...
Autor Wiadomość
Yondaime 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 09-06-2008, 10:44   Arena i boss'owie w logach...

To niby propozycja, ale głównie temat do refleksji... Czy skoro w logach w zakładce boss'owie mamy takie stwory jak Kamienny Nietoperz (traktowany jak miniboss raczej) to czemu nie mamy wglądu w logach w nasze walki stoczone na arenie w Folhord...
Wiem, że różnica polega na tym, iż na arenie za każdym razem gdy walczymy od nowa musimy pokonać ten sam komplet stworków i za każdym razem walka wygląda jednak inaczej, ale można to rozwiązać w ten sposób:

Jeśli pokonałem 10 stworów i się wycofałem to mam w logach uwiecznione 10 walk.. Jeśli wygrałem 12 walk, na 13 padłem to nie ma w logach nic... Oczywiście biorąc pod uwagę że obie sytuacje mają miejsce podczas pierwszej wizyty na arenie...Podczas kolejnych wizyt logi uaktualniałyby się dopiero po minięciu najlepszego bossa jakiego do tej pory pokonaliśmy, no i dalej tą samą zasadą.. jeśli dojdziemy do np 16 i się poddamy to logi się uaktualniają, jeśli polegniemy, nie....

Dess 
Użytkownik

Wysłany: 09-06-2008, 10:47   

Przydałaby się taka zmiana. Najlepiej po kliknięciu zakładki w logach 'Bossowie' byłaby tam obok jakieś okienko 'Arena'.
Pomysł bardzo dobry. Jestem za wprowadzeniem.

InSaNe
[Usunięty]

Wysłany: 09-06-2008, 11:10   

dobry pomysl...tylko trzeba odpowiednie uwzglednic te walki z bossami,tak zeby pokazywaly nam sie te pierwsze walki z danym bossem z areny

Skailer 
Użytkownik

Nick: Skailer
Level: 150
Wysłany: 09-06-2008, 13:57   

O sam myślałem żeby coś w tym stylu zaproponować g:D> , nigdy nie możemy tak do końca udowodnić że daleko jesteśmy na arenie, przez co nie możemy trochę "poszpanować" (chodzi mi tu głównie o Bossowców, Rankowcom by to na pewno zwisało g:D> )
InSaNe napisał/a:
dobry pomysl...tylko trzeba odpowiednie uwzglednic te walki z bossami,tak zeby pokazywaly nam sie te pierwsze walki z danym bossem z areny

Niekoniecznie g:D> , można też zrobić żeby pokazywałoby naszą ostatnią (ZAPISANĄ - rezygnacja z dalszego brania udziału w walkach) walką np. ze szczurem itd.

| Gospoda: Skailer Shuntzz 85g | Wojownik/Kucharz/Złodziej |

xemir 
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: xemir
Level: 26
Wysłany: 06-07-2008, 11:08   

a ja myśle tak że klika sie w logah bossy i obok jest napis arena i sie klika na nazwe bossa i sie z nim walczy albo dwóch bossów żeby ze sobą walczyli ale nie wiem czy wam taki sposub sie podoba :?:

Skailer 
Użytkownik

Nick: Skailer
Level: 150
Wysłany: 06-07-2008, 11:44   

Cytat:
a ja myśle tak że klika sie w logah bossy i obok jest napis arena i sie klika na nazwe bossa i sie z nim walczy albo dwóch bossów żeby ze sobą walczyli ale nie wiem czy wam taki sposub sie podoba :?:

Nie do końca rozumiem ><
Cytat:
i sie klika na nazwe bossa i sie z nim walczy albo dwóch bossów żeby ze sobą walczyli

A ten kawałek to już jest śmieszny... z tego co rozumiem to klikając w logach na nazwę bossa to z nim walczymy lub boss vs boss? >< odbiegłeś od tematu i jeszcze ciężko tu znaleść sens...

| Gospoda: Skailer Shuntzz 85g | Wojownik/Kucharz/Złodziej |

xemir 
Użytkownik

Nick: xemir
Level: 26
Wysłany: 06-07-2008, 21:10   

no tak że boss.vs.boss inaczej nie umiem wytumaczyć

Ukryty_Samuraj 
Użytkownik

Level: 117
Wysłany: 07-07-2008, 00:40   

Cytat:

Hmph? Boss vs boss? Coś kombinujesz, ale najpierw napisz po ludzku ;)

Pieniądze w karczmie:494G

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi