Witam
Pewnie wielu z Was pomysł będzie bez sensu, no ale ja uważam że można by to wprowadzić.
Chodzi mi o dobrowolne datki na rozwój MF, gracz który by przelał kwotę na konto MF wspierał by rozwój gry, a w zamian można by wyróżnić jego nazwe postaci w grze, miałby możliwośc wyboru nowych wyglądów postaci zarezerwowanych tylko dla graczy którze wspierają gre.
No w sumie nie takie złe.. na jakieś lepsze większe serwery może i by się przydało.. jakas ranga na forum... jakiś kolor nicku w grze..
Byleby nie był silniejszy od innych
Bo wtedy przyjela by sie zasada "Kto bogatszy ten lepszy"
Gbriel: róchów są kostiumy a nie ruchy powiedz mi dlaczego w jednym zdaniu jedno słowo napisaleś innym "U" piszesz takim jakim Ci sie podoba ?
pomysl dobra,ale wiekszosc graczy woli zrobic przelew-cala kasa i tak pojdzie do admina-a oni maja za to mfy
tak tylko że w ten sposób masz tylko MFy a tu chodzi o to żeby taki gracz był wyrózniony w grze. Jedni będą chcieli MFy a drudzy wolą np. mieć indywidualny wygląd postaci lub wyróżnioną innym kolorem nazwę
Mi się ten pomysł w ogóle nie podoba.
Sponsoring swoją drogą, ale nie że po tym dostaje się jakiś kolor nicku.
Jak ktoś chcę przeznaczyć jakąś sumę to spoko, ale nikt nie musi to widzieć po przez kolor nicka, że coś tam wysłał. Można oczywiście wrzucić jakiś bajer, że po daniu jakiś datków jest większa szansa, że wypadnie jakiś lepszy item z bossa, ale to jest zupełnie nie potrzebne. Jak tak naprawdę podoba ci się MF to wyślij smsa na ruchy lub reset statystyk.
To adminowi zupełnie wystarcza.
PS. Chcecie rozwijać MF finansowo. Ok. Ale na razie potrzeba więcej czasu admina by się tą grą zająć w miarę sukcesywnie.
I już są pomysły na to niedługo sie zrobi TIBIA i za wszystko trzeba będzie płacić nawet za zrobienie prezki trzeba bedzie wysłać 35 MF?? co jeszcze????? zal
I już są pomysły na to niedługo sie zrobi TIBIA i za wszystko trzeba będzie płacić nawet za zrobienie prezki trzeba bedzie wysłać 35 MF?? co jeszcze????? zal
co ty gadasz jaki żal? nie chcesz to nie płacisz i grasz normalnie