Mi się ten pomysł w ogóle nie podoba.
Sponsoring swoją drogą, ale nie że po tym dostaje się jakiś kolor nicku.
Jak ktoś chcę przeznaczyć jakąś sumę to spoko, ale nikt nie musi to widzieć po przez kolor nicka, że coś tam wysłał. Można oczywiście wrzucić jakiś bajer, że po daniu jakiś datków jest większa szansa, że wypadnie jakiś lepszy item z bossa, ale to jest zupełnie nie potrzebne. Jak tak naprawdę podoba ci się MF to wyślij smsa na ruchy lub reset statystyk.
To adminowi zupełnie wystarcza.
PS. Chcecie rozwijać MF finansowo. Ok. Ale na razie potrzeba więcej czasu admina by się tą grą zająć w miarę sukcesywnie.
I tu się Ashiro mylisz.Za wysłanie SMS'a admin dostaje tylko 30% bo reszte pokrywa osoba która ma serwer do takich SMSów.
I owszem. 30% leci do Admina, 30% do firmy pośredniczącej (allpay na przykład) i reszta do kieszeni operatora (Plus, Play, Oranshit, Era, et cetera, et cetera bo mamy tych sieci w Polsce pełno...)... Niestety ;/
gitara pomysł, mam nadzieję że w następnym upku to zostanie wprowadzone za 10 MF mozna zmienić wygląd postaci na ludków, których mogą mieć GM to byłoby zajebiste
_________________ Nie każde złoto jasno błyszczy,
Nie każdy błądzi, kto wędruje,
Nie każdą siłę starość zniszczy.
Korzeni w głębi lód nie skuje,
Z popiołów strzelą znów ogniska,
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król tułacz wróci na stolicę.
Lord. ta. za 10 mf.... a za 35 mf funkcje gma. gmi maja sie wyrozniac. pomysl nie glupi dla graczy. admin dostanie wiecej kasy a jeszcze bardziej ta gre bedzie mial w dupie. Tomi bedzie zpaierdzielal jak mala motorynka a admin bedzie zbieral hajs tak to wyglada a co do tych kolorowych nickoe i innych dupereli. w sumie nie mam nic przeciwko