Troszkę wkurzające jest to że jak zaakceptujesz pojedynek to go później nie możesz anulować .
Dzisiaj trafiło mi się coś takiego :
- Koleś wysłał mi pojedynek , a ja zaakceptowałem . Wyszedłem na pole i mnie zaatakował , a ja nie miałem ustawionego EQ na maga tylko na woja (on był magiem) . Straciłem Zbroje Wiatru i mam teraz 600 obrony mag mniej . Teraz gdy wiem że z nim przegram nie moge anulować pojedynku Miałem pecha i podczas walki z graczem straciłem jeszcze jedno EQ Perłową Tarczę. Czy nie lepiej by było gdy by po akceptacji można by go było anulować ?? (Chodzi o pojedynek )
Racja albo poczekać i przyjąć przykładowo jakieś 10-15min przed walką i nigdzie juz się nie ruszać.
maksymilianek napisał/a:
Straciłem Zbroje Wiatru i mam teraz 600 obrony mag mniej . Teraz gdy wiem że z nim przegram nie moge anulować pojedynku Miałem pecha i podczas walki z graczem straciłem jeszcze jedno EQ Perłową Tarczę. Czy nie lepiej by było gdy by po akceptacji można by go było anulować ?? (Chodzi o pojedynek )
I kolejny raz mówię nie. Jeśli boisz się o EQ chowaj do depozytu albo jest tez 2 opcja dużo prostsza przyjmowanie pojedynków o sam rank i złoto