męzczyzna + kobieta = dziecko dziecko by miało wpsólne hasło z rodzicammi ( kontem kierują rodzice )
A rozmnażało by sie tak idzie się do karczmy bieżesz sie pszespać ( trzeba 1 na dzień spać )
Mija kilka miesięcy 1-3 pojawia sie dziecko było by miejsce by ciecko zostawić żłobku kiedy idziemy do pracy, do szkoły itp. ( mowie o real rzeczach praca szkoła )Złobek byłby w każdym mieście żeby dziecko zostawić tam by pracowali gracze za 1 godzine by zarabiali 3k można bypracować max 5 godzin dzienie od 5 lvl można by bracować
Mhm.. i myślisz, że jakieś panny dadzą się tak gwałcić? (i to z taką konsekwencją) ..
ehe... cóż wzrośnie ilość za to transwestytów... i to młodocianych.
Na niet.
Mija kilka miesięcy 1-3 pojawia sie dziecko było by miejsce by ciecko zostawić żłobku kiedy idziemy do pracy, do szkoły itp
Aby zrealizować ten twój bezsensowny pomysł trzeba by zmienić prawie całą grę.
Czyli zamiast questów itp. idziemy do pracy lub opiekować się dzieckiem ?
Mhm.. i myślisz, że jakieś panny dadzą się tak gwałcić? (i to z taką konsekwencją) ..
Na niet.
zabiles mnie
A ja jestem na NIE , moze jeszcze czworaczki i zasilek bo ja jeszcze bede sie domagal giertychowki
Na niet.
Ja obawiam sie Disi sytuacji, w ktorej dziecko sie rodzilo ze zwiazku dwoch facetow - niestety zdecydowana wiekszosc graczy o kobiecych nickach to jednak chlopcy. Xost chyba tego nie przewidzial.
_________________ Zdarza się, że chorąży wieje w przeciwną stronę niż sztandar S. Lec