Gofrus, ja nie podałem prawdziwego poziomu, bo ciągle się zmienia, a mam ponad 70...
Gofrus napisał/a:
I np. kupując w Eterni los za załóżmy 10G można by wygrać 5000 G
Gofrus napisał/a:
I na tym można by stracić sporą sumkę. Bo załóżmy, jeśli los w Langeburgu kosztuje 1k G
Przelicznik: (x500)
Langenburg (liczę twoją skalą)
LOS = 1000G
WYGRANA = 1000G (x500) = 500.000G
Ballis (liczę twoją skalą).
LOS = w Ballis z 1,5 kk G
WYGRANA =1.500.000 G (x500) = 750.000.000 (o ile dobrze przepisałem zera)
Pomysł nie dopracowany do końca moim zdaniem (tzn. w ogóle, ale coś tam jest).
Taka mała aluzja:
Przed napisaniem czegoś policz to w każdym mieście.
Załóżmy, że gracz założył postać na, jest na 5 lvl i gra na ranking, nie ma już kasy na mikstury, bo mało dostawał za wygraną. Będzie taki siedział w zamku nawet i miesiąc żeby mieć te 20k na miksturki. Równie dobrze, mógłby dać mu te 20k kolega, który ma X00 lvl (gdzie X oznacza cyfrę).
Takie jest moje zdanie.
Naucz się czytać ze zrozumieniem zanim coś napiszesz.
Gdzie tu widzisz żebym napisał coś o przeliczniku x500 lub o "mojej skali"?
Bo ja widzę coś takiego:
Cytat:
Zależnie od miasta, cena oraz wysokość wygranej byłaby inna.
W Eternii jest taka wygrana, bo inna wogóle nie była by odczuwalna.
Zrozumiałe jest, że w późniejszych miastach wygrana byłaby wielokrotnie mniejsza, zakładając, że los w Ballis rzeczywiście kosztowałby 1,5 kk G, to wygrana mogła by wynieść maks około 7-8 kk G.
Cytat:
Gofrus, ja nie podałem prawdziwego poziomu, bo ciągle się zmienia, a mam ponad 70...
Ale temat zrobiliście może powinniście zagrać w simsy od razu wymyślacie TOTO LOTEK w Mf .Kup kupon w kiosku na duży lotek może coś wygrasz
Ja nie chce mówić, kto wczoraj złożył propozycję jednej z najdebilniejszych propozycji, jakie widziałem tu na forum. Czyżbyś już zapomniał o tym idiotyźmie dotyczącym dzieci i żłobka? I szczerze mówiąc czasem zdarzy mi się kupić kupon dużego lotka
Z całym szacunkiem, ale koleś, ile Ty masz lat? Bo piszesz takie głupoty jakbyś miał z 8, może 9 lat. Weź za nim wyślesz przeczytaj to co piszesz i dobrze się zastanów, czy to ma wogóle jakiś sens? Albo poproś mame, żeby przeczytała za Ciebie :]
Z całym szacunkiem, ale koleś, ile Ty masz lat? Bo piszesz takie głupoty jakbyś miał z 8, może 9 lat. Weź za nim wyślesz przeczytaj to co piszesz i dobrze się zastanów, czy to ma wogóle jakiś sens? Albo poproś mame, żeby przeczytała za Ciebie :]
Powinno być więcej osób takich jak Ty, można się przynajmniej trochę pośmiać
Co z tego, że temat spoko? Tutaj chodzi o ocenianie pomysłu, a nie o pisanie czy temat jest spoko
Z mojej mamy też mi się zdarzy pośmiać Ona za mnie też się śmieje, więc jest ok
Ale większość mogłaby się poczuć tym urażona, więc... zasłużyłeś na ostra... Za dużo spamujesz A poprzedni nic Cię nie nauczył
@Edit
Widze, że poszedłeś po rozum do głowy i postanowiłeś zmienić tą głupotę, którą przed chwilą tutaj umieściłeś. Dla tych, którzy nie widzieli
Xost napisał/a:
Twojej mamy
Ostatnio zmieniony przez Gofrus 24-06-2008, 16:31, w całości zmieniany 2 razy