Moim zdaniem dobrze jest jak jest. Dla magów wejdą obszarówki, wojownicy zechcą coś dla siebie jeśli by weszło zaraz coś nowego byście chcieli.
Progres [Usunięty]
Wysłany: 23-06-2008, 15:52
Dobrze jest jak jest...nie róbcie z Mf jakieś gry tj. Tibia czy Margonem. Mfo ma to w sobie, że jest bardzo oryginalne... w całej sieci znalazłem tylko 1 podróbkę gry MFO...ale to był zprp. zal.pl
zabijało się krowy... a wejście np. do jakies jaskini było od...40 lvl ...
Dobrze jest jak jest...gra ma być prosta, a zarazem atrakcyjna.
Wg. mnie pomysl zbedny... najlepiej jest jak sie uderza w jednego przeciwnika ( np. noobstat vs 4 zwyklych graczy, noobstat zaczyna i 4 playerow w jednej rundzie pokonuje !! o_O )
=====================
Wg. mnie pomysl zbedny... najlepiej jest jak sie uderza w jednego przeciwnika ( np. noobstat vs 4 zwyklych graczy, noobstat zaczyna i 4 playerow w jednej rundzie pokonuje !! o_O )
Widze, że nawet nie przeczytasz propozycji a juz sie wypowiadadz. Czar nie atakował by z siłą tak jak np ziemia 3***** na wszystkich, tylko jego moc dzieliła by się w zależności od ilości npc czy osob po przeciwnej stronie w walce teamowej....
Widze, że nawet nie przeczytasz propozycji a juz sie wypowiadadz. Czar nie atakował by z siłą tak jak np ziemia 3***** na wszystkich, tylko jego moc dzieliła by się w zależności od ilości npc czy osob po przeciwnej stronie w walce teamowej....
no tego to juz nie skomentuje.. i tak stwierdzam ze pomysl jest i zbedny i nie wypali
Moim zdaniem ten pomysł nie jest taki głupi. Piszecie o złej sytuacji u wojów po realizacji tego pomysłu, więc może moja propozycja by to wyrównała. Ten kto kiedykolwiek grał w Diablo II, to wie czym jest TRABA POWIETRZNA u barbarzyńcy. Jeśli ktoś nie wie, to jest to taki atak: Postać przedziera się przez hordę wrogów tworząc jakby trąbę powietrzną, zadając obrażenia każdemu kto wejdzie mu w drogę... I jak magowie dostaną te czary obszarowe to wojownik może dostać taki rodzaj ataku. Oba ataki polegają na tym samym: atakują kilka postaci na raz. No... i sprawa załatwiona