jestem na nie, nie jest to do niczego potrzebne, to ze koledze zrobilo psikusa to juz jego problem pewnie z laczem a nie z gra, ja tez tak mialem jak mailem problemy z netem. Jakos mnie i nie tylko mnie nie interesuje gdzie walczylem bo nie jest mi to potrzebne Bardziej przydalby sie lvl gracza przy nicku typu NPC [113] vs NPC [113] oraz wprowadzenie raportow kolorowych czyli na zielono wygrany na czerowo przegrany
Progres [Usunięty]
Wysłany: 23-06-2008, 14:20
Mam mieszane uczucia.
1. Na nie, bo
NaPatelniChomik napisał/a:
nie jest to do niczego potrzebne, to ze koledze zrobilo psikusa to juz jego problem pewnie z laczem a nie z gra, ja tez tak mialem jak mailem problemy z netem. Jakos mnie i nie tylko mnie nie interesuje gdzie walczylem bo nie jest mi to potrzebne Bardziej przydalby sie lvl gracza przy nicku typu NPC [113] vs NPC [113] oraz wprowadzenie raportow kolorowych czyli na zielono wygrany na czerowo przegrany
2. Na tak, ponieważ, można byłoby ocenić gdzie najczęściej expi, chodzi dany gracz byłoby to ułatwieniem, w poszukiwaniu za expem i rankiem
Progres, ale to są raporty, czyli ty nie widziałbyś tych danych u innego gracza
_________________ Samuraj Amidamaru
Pieniądze w karczmie:494G
Progres [Usunięty]
Wysłany: 23-06-2008, 15:03
Wiem, ale jeśli zaatakowałeś danego gracza 3-4 razy w ciągu tych samych dni, i jesteś z tych ataków zadowolony to jak dany gracz jest online, to warto przejrzeć raporty, np. Gdzie lubi expić.
Bądź Gdzie chodzi na Bossy itp. Warto tam na niego czychać