Można by było zrobić coś takiego że jak np. wygra sie 30 walk z graczami pod rząd dostaje sie jakąś nagrodę w wartości złota,przedmiotów(na twój lvl),punkty ruchu, albo za wygranych pod rząd 100 walk 10 mf
powiedz mi wyjdzie na pole taki anty woj i go mag atakuje i już bo żeczach możliwe że noobstaty będą ale anty niepowinni i trzeba by bylo dopracować że zdobyte te 30 walk pod rząd przez 2 dni więc anty by sie niepojawiali
Alcedaias, a ja myślę że nie - zwykłą postacią grając rozważnie łatwiej nabić te 100 walk niż grając noobstatem - noobstat cechuje sie tym, że niewielu graczy wie jak się przed nim bronić - będąc noobstatem nie dowiesz się czy przeciwnik cie rozwali w pył czy nie ;P
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 28-06-2008, 10:40
Nie ciezko nabic se pare czaszek jak sie poprosi graczy, albo jak masz czaszke na 100 levelu ,a poprosisz pare osob z urkaden , scytha i reszty miast by ci nabili wygrane.