Prawie przypadkiem wpadłem na pomysł takich "mini" eventów. Mianowicie mam na myśli aby w dniach jakiegoś święta czy innej uroczystości byłby exp x2 - na przykład czy tez tańsze itemki w sklepach o 50%...?
Pomysł można tez udoskonalić lecz najpierw muszę wiedzieć czy są zainteresowani i czy ma to szansę przejść.
Nie ma raczej. To chyba nawet jest na liście zakazanych
Mi ogólnie pomysł się podoba (bo komu by się nie spodobało gdyby miał więcej expa lub miał tańsze rzeczy w sklepach? )
Co to, to nie...
Ale jeżeli np. MFO chce dorównać innym grom nalezy zrobić takie rzeczy...
Prosty przyklad :
X Rocznica założenia MFO? Exp x2 i wszyscy zadowoleni, przez 2 dni...
MNIEJ esów?
Kpisz kolego...
To właśnie zachęceni podwójnym doświadczeniem , gracze będą kupować MASĘ kodów sms... Chyba logiczne, żeby trzepać expa? >_>
Zaden z GM'ow sie nie wypowiedzial jak na razie wiec poczekamy i zobaczymy
A co tu GM ma do rzeczy , tu admin decysuje i narazie było więcej - ciekawszych propozycji które do dziś nie weszły w życie (i mam nadzieję że to się zmieni po up'date )
Mi się pomysł podoba, fajnie by było w jakiś dzień czy dwa dostać taki bonusik, 2x exp czy tańsze itemki Wtedy pewnie by serwer mulił, każdy by chciał grać jak najwięcej
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 30-06-2008, 09:02
Po 1. My-Fantasy przebija inne gry na głowe
Po 2. Co to exp x2, pomysł mi sie podoba ale czy wejdzie? - Wątpie
Po 3. Tańsze usługi też fajnie, ale poco? Dobrze jest jak jest.
Po 4. Nasz kochany Jacuś i tak ma dużo roboty, poco mu jej dokładać?