Exp x2 może przejść, ale góra jeden dzień w roku, ale tańsze itemy
Noobowski pomysł. Tak w ogóle to z tibii to zciągnąłeś (tam coś podobno takiego było, że za jakieś błędy w grze w ramach rekompensaty)
Sorry ale poczułem się dosyć mocna urażony... Nie gram w takie gówna jak Tibia - to jest po prostu syf
A cóż za problem w skrypcie gry na dwa dni zmienić exp potworków z np. 50,000 na 100,000...?
To jest propozyjca i dopiero się okaże jak admin się wypowie...
Jestem za tym aby czasami byl expx2.
Admin na tym sporo zarobi bo ludzie beda wysylac esy zeby podbic lvl. Niech cos takiego bedzie wlasnie z okazji jakis swiat, wydarzeń, np rozpoczecie wakacji, zakonczenie wakacji, sw Mikolaj, Wielkanoc cos takiego
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 30-06-2008, 14:01
Conrado napisał/a:
no w sumie dla graczy lepiej ale nie dla admina, przecież będzie mniej esów na ruchy
MNIEJ??? LOL ja bym wysylal tylko w takie dni!! Hehe...nabicie kilku lev w 2 dni bylo by wtedy takie proste ^^ szczególnie na moim lev
TYLKO NAJPIERW NIECH ZROBIĄ TEN DLLLUUUGGOOO OCZEKIWANY update, a później można zajmować się takimi dodatkami
Można by to wprowadzić np. w dzień rocznicy MFO albo w dzień urodzin Jacka
No ktoś w końcu banią ruszył.Pomysł świetny ale nie powinno być to tak często jak np.:Sylvek,Boże Narodzenie,Wielkanoc,Któraś rocznica danego Uptadu.Ale trzeba by się trzymać jednego co rok w rocznicę MF.
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 01-07-2008, 10:36
Gdyby byly takie dni to ja bym na nie czekal np. w gwiazdke by byl exp x2 i wtedy bylaby fala smsow i innych rodzajow kupna mf. Ja wtedy tez bym doladowal mf poraz pierwszy od ponad roku
Fajny pomysł, ale mówicie, żeby nie za często ten exp x2. Niby czemu? Częstszy bonus= więcej sms-ów
Elendil [Usunięty]
Wysłany: 25-07-2008, 15:57
Cytat:
Fajny pomysł, ale mówicie, żeby nie za często ten exp x2. Niby czemu? Częstszy bonus= więcej sms-ów
I w takim wypadku Admin powinien sie zgodzić ;>
Tylko, że wiesz, że jak coś dzieje się często to staje się codziennością.
Codzienność=szarością. I nikt by powoli nie zauważał takich rzeczy.
Wystarczy jeden dzień w roku, np. w rocznicę MF
Ale tylko podwójny exp, z tymi itemkami to nie
@DOWN
Czy ja tego samego nie napisałem ?
Ostatnio zmieniony przez Elendil 25-07-2008, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Wkoncu gracze uznaliby to za norme i nie wysyali smsow a jak bedzie powiedzmy taka sytuacja te 2 razy w roku... to gracze beda miche cieszyc i wysylac smsiki... Adminowi by to nie zaszkodzilo i zyskalby troche w oczach graczy jak dla mnie pomysl super tylko czy Admin sadzi tak samo? watpie..