Pomysł bardzo dobry niektórzy nie walczą wcale bo interesuje ich tylko i wyłącznie fabuła a inni nie walczą np czasowo więc wykupienie takiej usługi np na 3 miesiące za 35MF było by bardzo dobre a i jeszcze Admin by zarobił na utrzymanie serwerów itp.
Śmieszne Są te teksty tchórze, to przecież polega na walkach między graczami itp..
Niech w końcu do was to dotrze ze chodzi tu o przechodzenie fabuły a nie o walkę z graczem
Ale wtedy wszyscy by sobie zablokowali. Chociaż jakby to kosztowało MF'y to może nie byłoby tak źle...Aczkolwiek nie na 3 miesiące x) może z 5MF na tydzień czy cuś...
Moim zdaniem to bez sensu... a poza tym jeśli chce się być silnym to właśnie trzeba walczyć! To za walki z graczami najwięcej zyskujemy...Ci co nie chcą walczyć niech robią tak jak do tej pory nie siedzą pod miastem tylko biegają po mapie.
tak jak do tej pory nie siedzą pod miastem tylko biegają po mapie.
Tylko żebyście jeszcze wy siedzieli pod tym miastem, a nie uganiali się za nami - bossowcami... to byłoby wspaniale i taka funkcja by nie była potrzeba
Ja się nie uganiam za ewentualną zdobyczą siedzę pod miastem i nie marnuje pkt ruchu. Wykorzystuje je tylko aby wykonywać questy, no chyba, że zostaną na noc i szkoda, zeby się marnowały to pobiegam trochę za potworkami. ZA graczami nie biegam bo sami przychodzą na pole
Profesja: Mag
Nick: L M
Level: 154
Świat: 3
Wysłany: 30-06-2008, 15:09
"Niech w końcu do was to dotrze ze chodzi tu o przechodzenie fabuły a nie o walkę z graczem" - To powiedz mi co maja robic lvl 130-200..? Wogole gra nie miała by sensu bez walk!! Ja nie moge tego pojac ...Kazdy by sobie wykupił taka usługe i nikt z nikim by nie walczył...! I podtrzymuje swoje zdanie ze taka usługe wykupili by tylko tchorze ...!
Takie jest moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac..!
"Niech w końcu do was to dotrze ze chodzi tu o przechodzenie fabuły a nie o walkę z graczem" - To powiedz mi co maja robic lvl 130-200..? Wogole gra nie miała by sensu bez walk!! Ja nie moge tego pojac ...Kazdy by sobie wykupił taka usługe i nikt z nikim by nie walczył...! I podtrzymuje swoje zdanie ze taka usługe wykupili by tylko tchorze ...!
Takie jest moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac..!
Ja popieram! Mam nadzieje, że tego nie wprowadzą... Jak ktoś nei chce walczyć to ucieka, a jak go raz zabiją to ma spokój wykorzysta pkt ruchów przez 60 minut i do miasta.
ahahahaaha! MMORPG - To mówi samo za siebie głównym celem tej gry jest fabuła!
Walki PvP są dodatkiem, żeby przyciągnąć ludzi
Tak bardzo kochasz PvP - Leć do tibii to coś dla ciebie
Zgadzam się za Skailerem a poza tym nooby by nie atakowały! Na TAK!
Wysłany: 30-06-2008, 19:11
Cytat:
Ja bijew exp na potworkach ^^
Jak można przez cały czas expic na potworkach i to w tym samym miejscu od roku...to jest tak nudne ze szok
Ludzie, na tym polega magia tej gry... Trzeba uratować brata, ale też bronić się przed wrogami. Nie można rozwiązywać tego problemu, że was leją inni, najprostszym sposobem zablokowania walk z graczami. Trzeba się doskonalić, expic z myśleniem, a nie że stoisz na jednym polu przez 5 minut i potem płaczesz, że ktoś cię zbił... Ten pomysł jest tylko dlatego, że was leją a wy byście chcieli żeby gra była coraz prostsza. Nie chcesz żeby Cię atakowali?? Wykup sobie 60 min prota... po to on właśnie jest.
Oczywiście, że na nie !!!
Ostatnio zmieniony przez Legolass 30-06-2008, 19:17, w całości zmieniany 1 raz