Proponuję aby w Profilu byłaby taka opcja do zaznaczenia "Wyłącz Prywatne Wiadomości".
Oczywiście ta opcja by działała tylko na wiadomości od zwykłych graczy ;>
A jak ktoś chciałby wysłać do kogoś z zaznaczoną tą opcją to by wyskakiwałoby mu takie okienko 'Gracz ma wyłączoną Skrzynkę Odbiorczą'.
Niektórzy mają 'gdzieś' te wiadomości i nie chcą ich w ogóle otrzymywać.
Takie wyjscie nikomu nie przeszkadza a napewno wielu osobom pomoze ...
Jestem na tak
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 29-06-2008, 19:03
Jestem totalnie na nie....beznadziejna opcja...znam wiele osób, które nie chcą otrzymywać wiadomości pw...ale do tego służy opcja "ignoruj" Ja sam mam na liscie prawie 500 osób zignorowanych...ale jest kilka czy nawet kilkanaście osób, z którymi lubie od czasu do czasu poklikac.... i co jesli zablokuje sobie calą skrzynke to taki ktos nie bedzie mógł napisac....i tak samo na odwrót! Masz opcje "ignoruj gracza" to z niej korzystaj!
Ja nie wiem.....chcecie wszystko wyłączyć wszystko...walki z graczami...wiadomości prywatne....niedługo może jeszcze będziecie chcieli założyć blokade na potworki, żeby was nie atakowały....masakara...przecież gdyby coś z tego miało wejść do gry....gra straciła by na uroku....beznadzieja
O naprawdę by straciła jakby dodałoby się jeden przycisk hehe
A i dlaczego porównujesz tą opcję do walki z graczami, potworkami ... to zupełnie co innego.
Opcja na pewno by nie zaszkodziła (a niektórym by pomogła) ;>
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 30-06-2008, 16:30
Kasumi napisał/a:
Kubi13 napisał/a:
.gra straciła by na uroku
O naprawdę by straciła jakby dodałoby się jeden przycisk hehe
A i dlaczego porównujesz tą opcję do walki z graczami, potworkami ... to zupełnie co innego.
Opcja na pewno by nie zaszkodziła (a niektórym by pomogła) ;>
Napisałem uroku...bo nie miałem innego słowa pod ręką :573:
Wy chcecie zablokować coś co jest częścią tej gry...jak sobie wyobrażasz, że 50% ludzi...czyli okolo 70tys. graczy zablokuje swoje PW??? Nikt z nikim nie będzie mógł się porozumieć
To już lepszą opcją była by jakaś granica lev na PW....np. zaznaczasz, że nie chcesz otrzymywać wiadomości prywatnych od graczy z lev. mniejszymi niż.....25:) i tyle...
Albo faktycznie zablokować wszystkie PW, ale z możliwością zaznaczenia "wyjątki" i zaznaczyć tam swoich znajomych!