proponuje blokade ataków niższych lvl bo to jest denerwójące np http://w3.my-fantasy.net/...5541&vid=145459 i znowu masz prota czekasz godzine i znów i niemożesz sobie powalczyć proponuje o zniesienie ataków większych lvl na mniejsze żeby mozna bylo atakować równe i wyższe tylko
Zabije cię wyższy level i masz prota, którego możesz łatwo zdjąć, po za tym było wiele razy proponowane, macie ograniczenie ataku i powinno wam wystarczyć
Z tego co wiem temat już był, a admin się na to nie zgodzi, bo wiele osób gdy ma prota wykorzystuje usługe: "Wyzerowanie Ochrony" - więc to nie przejdzie
no to własnie a ochrona powinna być dla ciebie dobra a nie jeszcze trzeba placic za wyzerowanie ohrony żal mi ciebie naprawde chciaż jesteś z kielc ale naprawde co wyzerujesz osbie oohrone znowu większy lvl cie zatakuje i masz w lecy 5 mf a pozaty dużo osub niestać na wywalanie pieniędzy na byle co
no to własnie a ochrona powinna być dla ciebie dobra a nie jeszcze trzeba placic za wyzerowanie ohrony żal mi ciebie naprawde chciaż jesteś z kielc ale naprawde co wyzerujesz osbie oohrone znowu większy lvl cie zatakuje i masz w lecy 5 mf a pozaty dużo osub niestać na wywalanie pieniędzy na byle co
Ehh po pierwsze naucz się poprawnie sklecić zdanie, i zastanów się nad tym co piszesz :]
Jak ktoś chce stać pod miastem to sobie zlikwiduje ochrone, albo jak ktoś go zabił i chce walczyć z kims innym to też sobie skróci ochrone... Daj pan spokój :573:
gandalf-szary, to niech nie wychodzi z miasta i się umawia na walki, albo jak ma prota tez możesz atakować. Jest wyzerowanie ochrony za 5mf i się to nie zmieni.
a jak ktoś ma 15 lat ?,albo niema forsy ? bo starcza na hlep tylko i na prąd
[ Dodano: 01-07-2008, 15:09 ]
Sheep napisał/a:
gandalf-szary, to niech nie wychodzi z miasta i się umawia na walki, albo jak ma prota tez możesz atakować. Jest wyzerowanie ochrony za 5mf i się to nie zmieni.
łatwo ci muwić umawaj sie na walki jak ktoś jest słabszy to nieumuwi sie na walke tylko silniejszy więc
[ Dodano: 01-07-2008, 15:15 ]
ja pierd*** ktoś ma naprawde dobrą postać a nie jest tak bogaty atakuje go większy lvl a zabiea wszystkich na swojim lvl a jak ma prota ma mniejsze zyski exp rank gold jak ma prota i atakuje a ajk go atakują więcej ludzi
Ostatnio zmieniony przez gandalf-szary 01-07-2008, 14:08, w całości zmieniany 1 raz