no postaw sie na miejscu kogoś kto niema telefonu lub go niestać a akurat jest tak dobry że zabija prawie każdego na swojim lvl'u
Nie ma telefonu - nie wysyła
Nie stać go - nie wysyła
Nikt nikomu nie każe wysyłać sms'ów
Admin tego nie zmieni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 01-07-2008, 14:19
gandalf-szary napisał/a:
proponuje blokade ataków niższych lvl bo to jest denerwójące np http://w3.my-fantasy.net/...5541&vid=145459 i znowu masz prota czekasz godzine i znów i niemożesz sobie powalczyć proponuje o zniesienie ataków większych lvl na mniejsze żeby mozna bylo atakować równe i wyższe tylko
Na pewno nie przejdzie...przecież wtedy znikłyby czachy kogo bym atakował ^^
gandalf-szary napisał/a:
ja pierd*** ktoś ma naprawde dobrą postać a nie jest tak bogaty atakuje go większy lvl a zabiea wszystkich na swojim lvl a jak ma prota ma mniejsze zyski exp rank gold jak ma prota i atakuje a ajk go atakują więcej ludzi
heh no ale bez przesady znikly by czachy a co masz z nich tylko kase i wygraną
widziałem temat o botach to wzamian czasze to może te boty by wproadzili
i by bylo fajnie
i by bylo fajnie
Według Ciebie to jest tylko kasa?
Dobra skończ
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 01-07-2008, 14:25
gandalf-szary napisał/a:
i by bylo fajnie
Ty już lepiej nie pisz...bo trudno zrozumieć o czym piszesz i gdzie się kończy zdanie, a gdzie zaczyna
Czachy są i będą...to częśc tej gry...niektózy grają na czachy, żeby nabić sobie medalik! Więc jak można by je usunąć??
Czacha jest zrobiona po to, aby zmniejszyść ilość atakowania mniejszych lvl - Ci co się zapomną mają czache i może zabić ich każdy - oni wtedy tracą - eq, rank, złoto, doświadczenie - a np jak ich zabije wiekszy lvl to zyskuje z nich złoto.
Kubi13 [Usunięty]
Wysłany: 01-07-2008, 14:30
^^ Cóż za piękna definicja
Chociaż nie wszyscy robią czachy, bo zapomnieli o limicie atakowania niższych lev...jest dużo czach, które robią to specjalnie
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 01-07-2008, 15:39
Ja nie jestem anty i nie stoje caly czas przed miastem , ale gdyby nie mozna bylo atakowac mniejszych ,to jakbys wyjasnil osobie co byla z toba w teamie ,ze nie mogles jej odeslac do miasta by nie tracil expa i ranq ??