To moze za 10 mf od razu wszystkie atrybuty bylyby po 25.
Uwazam ze jak sie zrobi jeden atrybut na 50, to powrot do atrybutow po 25 jest bardzo prosty, bo wystarczy inwestowac w ten przeciwny atrybut i moze nawet sie bedzie bardziej oplacac bo moze bedzie np po 27? albo nawet wiecej.
_________________ POBIERZ ENCYKLOPEDIE MFO BY PANUS1990 : ( za free)
usługa jest niepotrzebna gdyż można ponownie otrzymać wynik 25 i 25 pkt przeciwnych atrybutów.
wystarczy zrobić tak żeby mieć np 50 ognia i 0 lodu potem pakujemy w lód i ogień na przemian aż otrzymamy 25 lodu i ognia.
Ale to jest przydatne bo kiedys widzialem teamt jak ktos narzekal ze zrobil se atry na ogien mial 50 odien a -20 lod i plakal bo go troglodyty sciagaly na hita wiec tak by se wyzerowal i by mial 0 lod i by mu troche mniej hitaly ..
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 03-07-2008, 13:26
To moze lepiej to dopracowac. Ja tylko przyklad daje :
Wszystkie atrybuty po 25 - 10MF
Jeden z atrybutow na 50 - 5MF (nie dalo by sie i tak zrobic ogien i lod na 50 ,bo gdyby sie mialo ogien 50 , a lod -16 i sie lod kupi ,to beda atrybuty 50 lod i 25 ogien)
Wyzerowanie atrybutu - 5MF (gdy mamy ogien 50 i lod -16 , to po usludze tej mamy 50 ogien i 0lod)
Zamiana atrybutow - 10MF (przydatne na niskich poziomach grajacych na rank ,bo wtedy z ogien 50 ,a lod -16 beda mieli ogien -16 ,a lod 50)
Tyko cos takiego przyszli mi do glowy ,bo po co zerowac kazdy atrybut.
Zakazane tematy(*):
5.32. Propozycje kupna Atrybutu - atrybut jest nagrodą za ofiarę złożoną Bogom (w postaci złota lub pracy - punktów ruchu).
5.33. Propozycje nabijania Atrybutu za punkty MF.
5.39. Propozycje pośrednio związane z płatnymi usługami (np. zmniejszenie prota po przegranej walce, zwiększenie ilości miejsc w Depozycie, etc.)
5.32. Propozycje kupna Atrybutu - atrybut jest nagrodą za ofiarę złożoną Bogom (w postaci złota lub pracy - punktów ruchu).
5.33. Propozycje nabijania Atrybutu za punkty MF.
5.39. Propozycje pośrednio związane z płatnymi usługami (np. zmniejszenie prota po przegranej walce, zwiększenie ilości miejsc w Depozycie, etc.)
Nie wiem po co ta propozycja skoro zawsze da się nie na 0 tylko na 25 wszystkiego co jest bardziej korzystne dla gracza
Profesja: Wojownik
Nick: Shadow
Level: 166
Wysłany: 05-07-2008, 14:41
Po co to komu? Wystarczy żucic troche siana w świątyni i mamy upragniony efekt... 25 atry w każdym jest mięc najlepieć, a co do nowej usługi to całkiem na NIE.