ja nie wierze Mój avast pro sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy
po cholere taki program?
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy
po cholere taki program?
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy
A moze byłbyś trochę grzeczniejszy ? Jak chce pomóc to niech pomaga, że akurat wam się nie podoba to trudno
Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz???
wiem tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej
ja nie wierze Mój avast pro sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy
To na pewno masz jakieś syfy na kompie ten plik skanowałem 2 swoimi anty virusami i na stronie nic nie wykrył więc masz coś od siebie a nie ^^
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz???
wiem tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej
hm to samo bym powiedzial,tylko grzeczniej...
po co rejestrowac sie przez program,skoro mozna spokojnie przez strone?rozumiem jeszcze jakbys chcial klienta zrobic-zeby byly mniejsze lagi czy cos,ale po co to komu?
Wysłany: 08-07-2008, 11:06 Program do rejestracji gracza do ściągnięcia(ciekawostaka).
"Conrado" dzięki:)
Sorandor dziex:)
Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo, ale jak Jacek na dzień dzisiejszy go niechce to postanowiłem go wam ukazać:)
A co cię obchodzi jego kartoteka chyba nie o tym tu rozmawiamy,jak masz takie głupoty pisać to lepiej wogule nie pisz bo tylko zamieszanie robisz nic więcej!
Jak już zmierzacie do tego to ja bym już bardziej proponował zrobić jakiegoś clienta do grania bo nie które przeglądarki trochę zamulają ^^ to już by miało głębszy sens.
_________________ * Nie moc silnika, a technika robi z Ciebie zawodnika...
Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo,
widac ze mysl nei byla przemyslana
po co komus sciagac to,. jeszcze jak ma slaby transfer i dopiero sie rejestrowac?
wiem, powtarzam sie ale do ciebie nie dociera heheheh ty chyba z choinki sie urwales