ludzie ale z was termity wyciągacie tematy sprzed prawie roku
ale nawet jakby zakryć ilość mp gracza to można wejść w logi i tam popatrzeć jak ktoś już mówił albo popytać innych graczy o to kim jest nasz przeciwnik
a na noobstatów rady nie ma oni po prostu normalnie grać nie umieją to walą wszystko w siłę/magię hp i troche w reszte i sie cieszą a innym graczom zatruwają grę
@down
żeby u takiego prawdziwego noobstata nie paść od hita to trzeba byc skrajnym anty i mieć nawalone w atrybuty inaczej padasz na hita no może zostanie ci pare hp
a co mają zrobić hybrydki bez atrybutów? zostaje im sie wściec
Ostatnio zmieniony przez 1000 22-03-2008, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Co wy macie do noobstatów ??
Jak troche pomyslisz to żaden cię nie weźmie na hita
Wystarczy trosze więcej zainwetować w inteligencje.
Tak na marginesie nie powstał jeszcze najgorszy rodzaj noobstata który błby katastrofą , był by o '100' silnijeszy od aktualnego. Natknęłem się już na paru ,ale zaczynają być grozni od wyższych lv )
Tak na marginesie nie powstał jeszcze najgorszy rodzaj noobstata który błby katastrofą , był by o '100' silnijeszy od aktualnego. Natknęłem się już na paru ,ale zaczynają być grozni od wyższych lv )
Ta ciekawe jaki z szybkością czy obroną ?
Każdy jest do zniszczenia
A co do pomysłu na tak jak mag nie widzi ile woj ma siły to czemu woj ma widzieć ile mag ma many ? ;>
Wysłany: 06-07-2008, 22:00 Re: Zniknięcie z profilu (Many)
alek12 napisał/a:
Chodzi oto by z profilu pokazywało się tylko hp przeciwnika.
Ponieważ, patrząc na mp zna się w przybliżeniu siłe maga , albo rozpoznaje czy m,a czy woj.
I oto najbardziej mi chodzi często ja to robie jak i inni patrzą na mp przeciwnika
Wtedy też bycie anty było by trdne bo było by trudno rozposnać maga i woja.
ja proponuje siłe woja jakoś pokazać i.... gratulacje o to mi chodziło w temacie magowie do poprawek :503: :503: :503: :503: :502:
A ja proponuje zeby mana znikla a na jej miejsce pojawiałaby się ikonka Mag/Woj na podstawie many gracza. W końcu woj nie będzie miał chyba 1000 many no nie?
[ Dodano: 07-07-2008, 01:46 ]
Cytat:
Lewel też bym wymazał bo można zobaczyć jakie przypuszczalnie ma przedmioty.
Najlepiej to w ogóle profil wykasujmy na chama będziemy się lać
Profesja: Wojownik
Level: 224
Wysłany: 07-07-2008, 11:34
Ukryty_Samuraj napisał/a:
A ja proponuje zeby mana znikla a na jej miejsce pojawiałaby się ikonka Mag/Woj
Wiekszosc na poczatku wybiera Maga ze wzgledy ,ze nawet jak chce byc wojem ,to ma 2500 wiecej za gem ognia jak sprzeda. i co w profilu pisze mag ,a tu nagle woj ci wyskakuje i jestes anty i np. tracisz 1000 ranq ,a potem robisz skargi na forum ,ze pisalo mag ,a to woj byl. Lepiej niech zostanie tak jak jest ,bo noobstata woja poznasz po HP.
Jeszcze trzeba miećrubryczke "siła maga" Ale bardzo mocno odchylona Na +/-30%
To by pomogło odróżniać noobstaty od reszty. A jeszcze jest zamniennik tego pomysłu.
Danie wojowi takiego czegoś jak energi. Ilośc energi = Ilośc siły w statach z ekwipunkiem bez eQ (tak samo jak u maga z mp. To by załatwiło sprawe raz na zawsze. Dla jeszcze większej wygody można by dac jeszcze mp maga bez modyfikatorów.
To by pomogło odróżniać noobstaty od reszty. A jeszcze jest zamniennik tego pomysłu.
Danie wojowi takiego czegoś jak energi. Ilośc energi = Ilośc siły w statach z ekwipunkiem bez eQ (tak samo jak u maga z mp. To by załatwiło sprawe raz na zawsze. Dla jeszcze większej wygody można by dac jeszcze mp maga bez modyfikatorów.
A broń cię! Nie jestem, nie byłem i nie mam zamiaru być ani noobstatem ani anty. Ale mam jakieś poszanowanie dla czyichś statystyk i stylu grania (co prawda teraz to większosć nbst to 9 latki które cieszą z każdego przeciwnika padającego na hita) i jestem przeciw.
dla większej wygody to trzeba podać wszystkie staty - z eq i bez
i na dodatek info o eq i gemach przeciwnika
a żeby wygoda była zupełna to jeszcze musi być możliwość przeprowadzania symulacji walk - bo co to za wygoda będzie jak atak będzie dopiero jak będziesz mieć 100% pewności że wygrasz, nie?!
i to już by załatwiło sprawę raz na zawsze - bo kto by chciał w to grać???
jak się boisz przegranej to graj w kółko i krzyżyk - tam przegrać się nie da (no, chyba że komuś baaardzo zależy....)
Ukrywajac ilosc mp u maga... a zamiast tego oznaczenia czy ktos jest magiem/wojem ? Pomysl dobry ...
Jednak bylby problem w logach.... przeciez widac normalna walke...
A jezeli bysmy np. ukryli takze mp w walkach normalnych ( na mapie PvsP ) to jak wygladalaby walka z bosem ? przeciez walczymy z bossami poprzez walke manualna..
Pomysl trzeba dopracowac troche :]
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
wg mnie trzeba zrobic jak powiedzial Zeke -dodac cos a'la pasek energii (jak mp u maga) dla woja...trzeba odrozniac czy walczymy z magiem czy wojem
na wiekszych lvlach pomysl by sie nie sprawdzil-trzeba tam zmieniac eq,i byloby narzekanie ze nie da sie wojow i magow odroznic
Jednak bylby problem w logach.... przeciez widac normalna walke...
A jezeli bysmy np. ukryli takze mp w walkach normalnych ( na mapie PvsP ) to jak wygladalaby walka z bosem ? przeciez walczymy z bossami poprzez walke manualna..
Pomysl trzeba dopracowac troche :]
raporty mówią sporo, ale nie wszystko - u mnie w różnych zestawach eq i gemów ilość many potrafi różnić się o 1000 - ktoś kto cokolwiek orientuje się w tej grze bez problemu rozszyfruje moje staty jeśli teraz widzi ile mam mp i hp, bez tego będzie miał trudniej