Ale po co zakrywać jak można wejść w logi gracza i zobaczyć walki z bossami i wiesz czy to mag czy woj np. (noobstat)
Wytłumacz nam wyraźnie, bo i tak nic nie zrozumialem!
Wchodzisz w logi, wybierasz zakładkę Bossy
następnie patrzysz na ostatnią walkę i z tego
czym "wali" dana osoba możesz wywnioskować
czy ta osoba jest wojownikiem czy magiem...
Jak dla mnie powinna być usunięta z profilu informacja o manie... HP powinno zostać. Jak komuś zależy, to posprawdza w logach, ewentualnie poprosi o walke. :]
Nie wiem po co wogóle ma sens rozpisywanie sie w tym temacie. Jak z profilu znikneła mana to by sie dopiero działo... wtedy to juz napewno ludzie "chcieli by" walczyć. Apropos daje przykład rankerów po wejsciu tego czegoś:
- z logów nie wywnioskujesz czy to woi czy mag ani z innych walk...
- onni potrafia zrobić resa specjalnie na 1 walke...
A nawet gdyby ta prop. weszła to by był większy lament niz radośc...
1. Co do tego, że można zobaczyć ile mag ma many a nie można ile woj siły. Co Ci z tego skoro mag i tak może mieć MP + albo Gemy magi co całkiem zmienia jego możliwości...
2. Co do pomysłu to jestem na nie. Tak było od zawsze i raczej jak ktoś wybiera maga to jego sprawa, ale w cale nie musi nim grać...
1. Co Ci z tego skoro mag i tak może mieć MP + albo Gemy magi co całkiem zmienia jego możliwości...
bardzo dużo
zresztą próbując czemuś zaprzeczyć sam podajesz argumenty na potwierdzenie tej tezy
jak widzisz że komuś przybyło duuużo many to skądś się musiała wziąć - a raczem kosztem czegoś, jak mag przypakował mp to znaczy że ubyło mu czegoś innego, np. jest wolniejszy bo zdjął gem szybkości, dużą ilość many też można na różne sposoby wykorzystać - strategie są różne, ale można je rozpracować i wtedy eq itp praktycznie tylko pod ilość many dobierasz!
ale jak many nie widzisz to nie wiesz czy mag ubrał się na speedera czy na wiecznie leczącego się hipochondryka... a wtedy walki są ciekawsze
mnietuniema ale ja mówię o tym jak go pierwszy raz widzisz... A nie jak sie z nim lejesz już setny raz. Zobaczysz go pierwszy raz i co ? Nie wiadomo czy on ma duży atak bo może mieć MP + a jak ma mało MP to co słaby ? Nie bo ma gemy magii i co w tedy ?
Hmmm... Zniknięcie many jest chyba dość głupim pomysłem. Po długim zastanowieniu jest lepszy pomysł.
Pokazywanie many Maga bez modyfikatorów i z (na noobstaty), a woją dodać coś na przykład many u maga tylko ,że mana u woja będzie miała tlyko 1 cel. Pokazanie siły ataku wojownika.Bo mana bez modyfikatorów u maga = ilość bazowgo ataku magicznego bez eQ
To samo znaczenie mialo by u wojownika. Tylko ,że u wojownika w czasie walki ta jego 'mana' nic by mu nie dawała ,ani nie zabierała i nie ograniczała jego ciosów/ataków
Nie zrozumieliśmy się
Tylko pokazywało by mane bazową i z modyfkatorami ,a u woja energie która była by czymś w stylu many dla woja tylko by jej ani nie ubywąło ani nie przybywało.