Witam.. top1 lipiec 2005 Bartoszko, potem byl SaW, potem Xeirdan, sierpien.. Emitr, i XSKORPIONX z miesaic byl top1.. potem juz Salvian do konca mf.. 10 miesacy...na poczatku przewage mialem ogromna na koncu mialem pkt 660k asz mial z 590.. ale to juz potem byla lipa bo kazdy zbieral rank od innych afer bylo od , dzialo sie dzialo.. cieakwie bylo... z expem przekretów tez bylo.. kombinowanie byla na maxa.. pamietam jeszcze jak z ashem zrobilismy wal na kubka... zrobilismy postać nabilismy w dzien do 40 lvl... dalem mu pojedynek na 16 a było.. kolo godziny 15,55.. bal sie ze straci rank.. wiec zazwyczaj.. nie przyjmowal pojedynkow jak kazdy... ale zobaczyl ze 5 minut do 16 wiec byl pewny ze wygra... wiec przyjal.. ale Uwaga.. w tym rzecz tkwi.. iż pojedynek ine byl na ten dzien tylko na następny wiec mielismy dzien na nabicie do 80 lvl i nabicia gemow
reszta to juz formalnosc chyba wtedy zrobil resa statystyk i nici z naszego wrednego planu ;/ tak dla przpomnienia.. sory za bledy.. i styl.. spiszyelem sie baj
Hrrhrhrhshshshhshs
Byl jeszcze jeden wal jak na kubka przyszedl pojedynek Ash'a, ale nie tego normalnego tylko ze spacja przed Ale tu sie skapowalem
Troche szkoda ze nie pamietam passoe do Nio, ale moze Jacus mi przypomni )
500k...powiedz wam jak latwiej zdobyc
tylko trzeba nabic okolo 360k xp (kilka dni kolo oassis,zalezy czy samemu czy z multikontami )
wystarczy kupic jeden gem speeda-tylko jeden,i jeden gem miec zalozony
potrzeba 36k ap (360k xp) zeby wbic go na max,a wtedy jest wart 1,024mln,mozna go sprzedac w sklepie i mamy 500k...;p
gem szczescia mozna kupic-jak sie wbije go na maxa jest wart bodajze 500k,dostaniecie 250k golda...ale musiscie go wbic na max-a podczas tego tez sporo golda nazbieracie
( jak zatakuje mnie mniejszy i wygram to nie dostaje tylko z wiekszym jak walcze to dostane \??)
a gdy ja wiekszy zatakowałem to straciłem ranq
_________________ Ello ziomki na oby dwóch światach mam ten sam nick Sotoran na 1 mam 110 lewel a na 2 63