Nudno biegać tak na tych potworkach, więc przyszło mi do głowy takie coś:
Idziemy powiedzmy expić na Bandity do lasu koło Eliar i żeby nie było tak nudno, niech oprócz kasy wypadnie eq, które można kupić powiedźmy w Urkaden w sklepie, można przy tym trochę zarobić i expienie MOŻE zrobi się ciekawsze, drużyny z małymi lvlami czasem nawet wybierały się razem aby upolować eq na wyższy lvl...
Ale to tylko propozycja...
Ostatnio zmieniony przez Dodger 15-07-2008, 20:38, w całości zmieniany 2 razy
Chodzi mi o eq nie za dobry, tzn. ekipa 9-10lvle, wybierają się razem na Ducha aby upolować powiedzmy Zbroję Łuskową. Kiedyś teamy były bardziej aby pomagać sobie, teraz tylko od rankingu...
Profesja: Wojownik
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 15-07-2008, 20:34
Więcej equipa oznaczałoby więcej kasy, a przecież wciąż narzekamy że jest jej za dużo w grze... Poza tym regulamin mówi, iż nie wolno zakładać tematów o nazwie "propozycja" w dziale propozycji...
Jestem za, ale nie na takiej zasadzie. Jestem za, ale tak, żeby na np. Troglodytach można było trafić EQ rzędzu 12-17 lvla. Zdobywanie mocniejszego EQ to żadna heca i by było za łatwe. A zdobywanie słabszego - ciekawe urozmaicenie
Nick: Yon
Level: 155
Świat: 3
Wysłany: 15-07-2008, 21:06
Ani silniejsze, ani słabsze... Pomyślcie nieco szerzej niż Langeburg i Eliar.... Jeśli ja sobie expię pod Ballis i nic innego nie robię od 6 miesięcy to zarabiałbym krocie na zdobytym equipie opylając go na starym kontynencie... I topowcy w złocie zaczęliby liczyć swoje fundusze w trylionach.... Potrzeba zmniejszyć pulę złota dostępnego w grze a nie zwiększać ją.. Jedyny sposób, jeśli się już tak upieracie, to przedmioty-symboliczne, których nie da się sprzedać, na tej samej zasadzie co przedmioty kluczowe.... Ale po co to komu...
Level: 97
Wysłany: 16-07-2008, 08:16
Albo wypada zupelnie inne eq ktorych nie ma w sklepie ;)moze eq byloby troszke lepsze od tych w sklepie ale tez nie az takie dobre jak wypada z bossow. Pomysl mi sie podoba