ja mam taki pomysł ze gdy masz np: 100 kawałków kaktusa , 100 mikstur many lvl 4 i 100 mikstur życia lvl 4 i gdy klikam "wylecz postać" to kaktusy si sie wyczerpują a chciałbym żeby schodziły mi mikstury many i życia można by to zmienić piszcie co sadzicie o tym
Ehh.. co jeszcze wymyslicie....a tak poza.. jak masz poty lv4... to po kiego grzyba ci kawalki kaktusa.... zamiast je nosic jak ten idiota to je sprzeda bo tobie i tka sie nie przydadza...
ehh..... to niech kupic miksy lv1... tka jak napisali wyzej... i niech nie zawraca glowy adminom takimi pierdolami.. maja ciekawsze rzeczy do roboty... np. update... ;/
A ciebie co tak to up'date obchodzi na twoim lv to ty się módl żeby weszło jak najpóźniej Zostanie wprowadzone ograniczenie na miksy podczas walki z bossem
mam postac 98 lvl.... ::DD nie oceniaj ksiazki po okladce a na update mi zalezy bo jestem ciekaw co ciekawego wejdzie pewnie cos w eq sie zmieni... trzeba bedzie nad statami pomyslec