Wpadłem na genialny pomysł aby wyłączyć możliwość walk PvP na zwykłej mapie świata. Dostępne by było jedynie w lokacjach typu podziemia czy lodowe jaskinie Nordii. Wkońcu walki pomiędzy graczami to tylko zbędny dodatek, liczy się tylko gra na fabułę która rozwija się w niesamowitym tempie, prawda? Skończyłyby się polowania na spokojnie expiących graczy przed miastem a zbiorowiska przed nimi stałyby się tylko historią.
Ahhhh cudowny pomysł niestety nie wypali , nas bossowców jest mniej - zaraz wpadnie jakiś rankowiec, zrobią wielki protest i tak pomysł nie wypali - przykro mi
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 29-07-2008, 14:27
Ja nie jestem rankerem ale raczej jestem na nie. Są sposoby żeby uciec rankerom np. wychodzić na expa z dużą ilością punktów ruchu i używać klawiatury numerycznej do poruszania się. Oczywiście trzeba mieć szybkiego neta ,więc jednak jestem na TAK, bo nie każdy ma szybki internet ;p
Ta? A powiedz co ona daje , teraz żeś palnął , PvP to tylko dodatek do gry, bez którego niektórzy nie umieją żyć - niestety..
Skoro bossowcy będą musieli cierpieć po update bo admin wymyślił jakiś idiotyczny limit mixów - to i niech bossowcy pocierpią i zaczną się ustawiać w podziemiach
nie wylaczyc pvp,tylko usunac mozliwosc walki 1/1 na mapce,i stworzyc odpowiednie do tego lokacje
Skailer napisał/a:
krzychuwr napisał/a:
to jest ważna część gry !
Ta? A powiedz co ona daje , teraz żeś palnął , PvP to tylko dodatek do gry, bez którego niektórzy nie umieją żyć - niestety..
Skoro bossowcy będą musieli cierpieć po update bo admin wymyślił jakiś idiotyczny limit mixów - to i niech bossowcy pocierpią i zaczną się ustawiać w podziemiach
hmm pvp nic nie daje?jest tylko dodatkiem?raczej bardzo waznym dodatkiem,zysk admina bylby o wiele,wiele mniejszy-gracze jakby nie walczyli,nie robiliby resetow,bo po co maja robic na bossy resa,skoro nie moga walczyc?^^
raczej na nie...za duzo graczy mogloby odejsc,jakby bylo malo walk pvp