Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Male ugodnienie co do pw
Autor Wiadomość
TrOjAnEk_BiKe
Użytkownik

Profesja: Mag
Nick: TrOjAnEk_BiKe
Level: 14
Wysłany: 30-07-2008, 05:33   

Ja myślałem żeby tak zrobić (chociaz to nie przejdzie chyba) zeby jak sie dostanie wiadomosc i wyszło z zakładki Mapa na jakąś inną i jest ta kuleczka to żeby pisało: Otrzymałeś Wiadomość od gracza: (tu nick gracza). Czy chcesz teraz odczytac te wiadomosc??

Jak o tym myslicie??

ADIHC1 
Junior Admin
Game Master

Level: 132
Wysłany: 30-07-2008, 09:46   

O spamerów bym się nie martwił. Zignorowanie gracza zajmuje mniej czasu niż zaspamowanie komuś skrzynki.

SaKe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 30-07-2008, 10:58   

Hmm jeszcze 2 propozycje:
1. Filtrowanie pw z przeklenstwami-cenzura. Przykladowo gracz dostaje wiadomosc z slowem na "k" i zamiast tego slowa jest [Cenzura]
2.Ignorowanie wiadomosci z przeklenstwami...ktos nie chce dostawac obrazliwych wiadomosci,to nie dostanie.

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Gajos 
Użytkownik

Level: 69
Wysłany: 30-07-2008, 11:47   

1. SaKe, ale oni różnie robią gwiazdkami***, ze spacją, przez "c". Więc to chyba nic by nie dało.

2. Prawie to samo napiszą przez "c" albo z "*" i koniec...

Tommy The Thunderer 
Użytkownik

Level: 132
Wysłany: 31-07-2008, 12:27   

według mnie nie powinno być w ogóle limitu długości pw, bo jeżeli komuś faktycznie jest potrzebne więcej niż 255, to niech ma miejsce, żeby się rozpisać. z drugiej strony przy aktualnie dostępnych funkcjach nie ma opcji żeby kogoś zaspamować, bo nawet, jeżeli napisze długą wiadomość to jest to tylko JEDNA i łatwo ją skasować, a jakby się powtarzała to ignor i do widzenia. jednakże wiem, że opcja z nielimitowanymi pw pewnie nie przejdzie, więc byłbym za 1000 znaków, wydaje mi się, że 500 to trochę za mały przyrost. zresztą lepiej byłoby 512 albo 1024 ;]

CraZy_CrY 
Użytkownik

Nick: Cred
Level: 55
Wysłany: 08-08-2008, 21:31   

Na tak. Chociaż ja nie pisze tak długich PW, to myślę, że 300-350 znaków wystraczyło by. Chociaż upierdliwi powiedzą nie chcesz zgubić wątku to pisz go na kartce. Rozumiem graczy którzy piszą długie PW.Proszę Skończyć Ten Spam 500 Tak500 wystarczy nom 500 będzie w sam raz:p komentujcie swoje pomysły, a nie odgapiajcie posty od innych ;) .Chcesz coś wnieść do tematu to napisz o tym, a nie ciągle spamuj;) tyle z mojej strony zdecydowanie na TaK

Howard Webb 
Użytkownik

Nick: DruGs
Level: 12
Wysłany: 08-08-2008, 23:29   

500 znaków...idealnie ;)

CraZy_CrY 
Użytkownik

Nick: Cred
Level: 55
Wysłany: 09-08-2008, 07:10   

Howard pisałem skończcie tego spama, bo to już jest bez sens.Mówiłem już chcesz coś wprowadzić do tematu napisz o tym, opisz to. :509:

Ukryty_Samuraj 
Użytkownik

Level: 117
Wysłany: 11-08-2008, 00:44   

Jak najbardziej na TAK.

"Pole dla SPAMERÓW" - tak niektórzy piszą. Teraz powiedzcie (ale szczerze ! ;>) Ile ostatnio dostaliście wiadomości, która ma całe 255 znaków i to jest niepotrzebny SPAM? Gram w tą grę dwa lata, i ani razu nie dostałem wiadomości, w której SPAMerzy jako atut wykorzystywali długość wiadomości, i myślę że to się nie zmieni :)

Pieniądze w karczmie:494G

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi