Do Góry Umieściłem Małego Screena Widzicie Ten Czerwony Prostokąt... ? chodzi mi o to aby tam był odnośnik do Średnich cen a konkretnie w miejsce sprzedawanego przedmiotu... w tym przypadku Gem Wytrzymałości
_________________ You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
----------------------------------------------
~Charakterystyka~ *Arena*
_________________ You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
----------------------------------------------
~Charakterystyka~ *Arena*
Jestem Za... Często zaglądam z średnie ceny aby wiedzieć czy coś sprzedać czy nie lub czy za tyle, czy może za tyle. A to przecież jest drobnostka do zrobienia, a więc nie ma dużego problemu. Rzeczywiście zbędne, ale tak samo jest np. z obserwowaniem aukcji - też zbędne, a pomocne : )
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 31-07-2008, 16:15
Problem w tym że często średnie cenny kłamią bo powiedzmy że raz czy kilka razy przedmiot został kupiony tanio to zaniża średnią. Według mnie przydałaby się coś jak historia sprzedaży danego przedmiotu żeby wiedzieć po ile najczęściej został sprzedany.
Pomysł ok, ale to tylko drobny dodatek do gry. Lepiej, żeby najpierw był poważny up a potem w między czasie GM dodawaliby takie drobnostki
Pozdrowienia od Water
Edit: Drobny szczegół którego nie wiedziałem ;p
Ostatnio zmieniony przez Kraien 31-07-2008, 16:20, w całości zmieniany 1 raz