Moim zdaniem usunięcie podglądu MP jest złym pomysłem, po darmowym resecie statystyk wiele graczy wpadło na (głupi) pomysł by zrobić z siebie n00bstata, wielu moich znajomych skończyło przez to grać w MFO a inni już się nad tym zastanawiają Ilość MP powinna być widoczna chociaż w "Szukaj" [Z góry uprzedzam że jest to pierwszy "Temat" w moim życiu]
Jestem na tak. Od tych n00bów robi mi się nie dobrze :514:. Bo zniknięciu MP rywala będziemy musieli się każdego pytać np. Pokaż walke, On jest n00bem?Ile ten gościu ma MP. Jacek chyba nie pomyślał robiąc up'a
na tym przejechał się aNis, stracil ponad 2k ranq w walce z przeciwnikiem który ma w profilu atak fizyczny, a atakował z magii..
I bardzo dobrze, może nareszcie skończą się anty?
Bo mam szczerze dość odpisywania na propozycje walki 'nie walczę z anty' - pieprznę w kolesia z gemu to się nie pozbiera.
na tym przejechał się aNis, stracil ponad 2k ranq w walce z przeciwnikiem który ma w profilu atak fizyczny, a atakował z magii..
No i? Może wreszcie czas na nowa profesję, która wali z 2 typów ataku, he?
oczywiscie bralem to pod uwage. Ale nie da sie zbytnio bo bronie dla takowych hybryd potrzebowalyby mocniejszego ataku badz fizycznego badz magicznego. Nie nadrobisz szczescia i szybkosci gdy rozlozysz statystyki dajac i w sile i w magie
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 09-08-2008, 09:56
Heh ludzie jakby PK miało tutaj duży sens to tylko dodatek jeśli chcesz graj na bossy i potworki "BO TO JEST FABUŁA GRY". Pk to marny dodatek nie chcesz nie walcz .Bo pomyśl walczyć z kolesiami którzy ratują brata o takim samym imieniu jak ty . I nawet może za rok wbijesz 200 lvl a Upa raczej do Tego czasu nie będzie więc masz jeszcze szanse dogonić najlepszych
Co do postaci atakujących z magii i z fizyka propozycja była nie przeszła bo temat admin chyba zamknął .
Dla mnie to powinno być jakieś ograniczenie many czy coś w tym stylu.
Te 10% na NIE to są typowi noobstaci którzy nigdy w życiu nie mieli hybrydy zresztą dzieci neO
_________________ Obecnie postacią Bolek nie gram. Dlatego że nie da się walczyć na salamandri. Dnia 25.01.09 Postać usunięta [GM] Mnietuniema dzięki za bana... Bo bym tej postaci nigdy nie usunął i grał w to "gówno" następne 2lata... Pozdro.