Hello, chciałbym, aby na mapie widać było czas ochrony ludzi z naszej drużyny.Otóż byłoby to bardzo przydatne, w przypadku noobów czychających, aż naszemu największemu lv, z teamu skończy się prot, i wtedy zaatakuje, bez problemu wygrywając, i zgarniając cały ranq.Gdybyś my widzieli czas ochrony całego teamu, to byśmy zmyli się z pola w momencie, zakończenia się prota, przez kolegę z teamu. Czekam na krytykę z Waszej strony
Jeśli następujący temat już był proszę TEN skasować
Wątpię że to było nie proponowane..
Pomysł mi się podoba.. bo nie raz stoisz np. w 2 osoby na polu, nagle podlatuje 4 noobów i rozwalają nas 4vs2 tak przynajmniej będzie wiadomo kiedy uciekać jak qumplowi skończy się prot, a jest off
Profesja: Wojownik
Nick: Sud Water
Level: 666
Wysłany: 11-08-2008, 08:50
Skailer napisał/a:
Wątpię że to było nie proponowane..
Pomysł mi się podoba.. bo nie raz stoisz np. w 2 osoby na polu, nagle podlatuje 4 noobów i rozwalają nas 4vs2 tak przynajmniej będzie wiadomo kiedy uciekać jak qumplowi skończy się prot, a jest off
Skailer zostawiłbyś swojego kumpla na pastwę losu cóż z Ciebie za kolega
Pomysł jest fajny ale wątpię żeby wszedł najprawdopodobniej zostanie zamknięty jak to najczęściej bywa z fajnymi pomysłami . Ale ni wolno tracić nadziei może przejdzie
Zgadzam się z Kraien,ponieważ gdy kolega jest off a stoicie we dwóch,ty zejdziesz a kolegę zostawisz Ale ten pomysł jest dobry,ale tylko po to żeby zobaczyć kto z drużyny ile ma prota.
To trzeba było założyć temacik facet A nie tutaj teraz starać się spamować
Wracając jednak do tematu... Będąc obiektywną i patrząc na całą sprawę z dwóch stron wzięłam pod uwagę fakt, że sprawa byłaby przydatna podczas walki z takimi noobami. Można byłoby jej uniknąć, jednak teraz sam musisz się mieć na baczności. Teraz przynajmniej możesz zapytać się o coś swoich "kumpli" z teamu, a po wprowadzeniu nawet zdania z nimi nie zamienisz ^^ - żartuje...
A tak na serio moim zdaniem pomysł powinien przejść, dajmy mu odrobinę szans na zaistnienie, ale to tylko moje skromne zdanie...
CraZy_CrY nie tylko high lv.Niektórzy wylogowują się i zostawiają postać.Z kolei ta druga z którą stoisz boi się że przegracie i schodzi.Kolega może miał dużo ranku,a tu mu wyskakuje jakiś noobstat i BUH po nim.
Znam paru ludzi Nie wiem czy znasz Borubaka? Koleś ma 4.5k ranq i spokojnie siedzi sobie na polu... Niestety ma tak dobrą postać że chyba tylko nubstat jest go w stanie pokonać.
A pomysł godny wprowadzenia!
Znam paru ludzi Nie wiem czy znasz Borubaka? Koleś ma 4.5k ranq i spokojnie siedzi sobie na polu... Niestety ma tak dobrą postać że chyba tylko nubstat jest go w stanie pokonać.
A pomysł godny wprowadzenia!
OMG kto to jest, chłopok nie dość, że min. szalony to jeszcze głupi , mówię że nie znam żadnego rankera który zostawi postać na polu ( od upka dzieje się to w Balis), ale po za tym musi mieć pewność siebie.