Kiedyś na gry.pl zobaczyłem reklamę mfo i hasło reklamowe brzmiało:
"W 100% polski RPG"
I zadałem sobie pytanie:
Skoro tak to dlaczego w nickach nie można mieć polskich liter (ą,ć,ę,ł,ó...)?
Mój pomysł jest taki, aby wprowadzić możliwość pisania polskich liter w nickach
Trzeba być dumnym, że się jest Polakiem!!!
Gdyby naród Polski był dumny ze swej mowy, języka itp. to był by dużo silniejszy i mógłby podbić sąsiednie kraje!!!
Oj trochę technika ma tu do rzeczy... Powiedzcie dlaczego w adresach stron rzadko są polskie litery, chociaż działają? No właśnie, są jakieś tam kłopoty, zawsze najlepiej używać podstawowego alfabetu + ._-
Swoją drogą, kaszubskie litery też by nikomu nie zawadziły ^^
chociaż już wyobrażam sobie, nie które nicki (np. ąężźvq), w każdym razie pomysł jest OKo
o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żźćąśćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE
_________________ You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul
----------------------------------------------
~Charakterystyka~ *Arena*
o to chodzi ^ zawsze znajdzie się rzesza nobów z nickami 'żźćąśćżżż' i potem przyjdziecie tutaj się na nich żalić ^^ na NIE
A co z tymi osobami, którzy majom w imieniu, ksywce polskie litery?!
Na 5000 osób znalazła by sie 1 osoba z nickiem 'żźćąśćżżż' i to nie na pewno...
Oj SuFFy...
a co z osobami ktore nawet na forach pisac nie potrafia ?
Co do tematu: Po co zwiekszac problemowosc wyszukiwania, wpisy do bazy danych, kodowanie by ktos mogl napisac wyraz z polska litera ? Ile takich nowych nickow myslisz ze bedzie ? pokaz mi gre wktorej mozesz uzyc polskich liter jako nicku. Mowie o grze online.