5. Tematy zakazane(*):
5.8. Propozycje wszelkiego typu stworków, najemników, petsów i innego rodzaju pokemonów. Także przyzywanie w walce przez siebie bądź Bossów.
Moim zdaniem z poczta to swietny pomysł można by wysylac itemki np za pobraniem. Można by wtedy uzgadniac ceny pomiedzy graczami i inn gracz wyslalby itemek do innego gracza tak zeby on musial zaplacic wyznaczona kwote.
wrecz idealne ale mały minus multi nagminne sprzedawanie złota albo np masz qumpla 150lvl i to ty mu dajesz zbroje na 1lvl a on ci 10kk ? jestem na Nie
Fajną tibie tu urządzasz nie ma co ^^, nie podoba się, idź tam do tibii.
Urokiem w mfo jest to że właśnie w dużym znaczeniu musisz sobie radzić sam W mfo nie ma tak dużo itemów do tego w mfo jest ograniczenie poziomowe na każdy przedmiot.. więc nie widzę najmniejsze sensu w 1 i 2 propozycji
@Linkink
Co do leveli można by było zrobić takie coś jak jest w systemie pvp że masz 34lv i możesz przesyłać itemki od 31lv do 37.
@Skailer
Ja nic nie chcę dawać z tibi, ale w każdej grze powinno się dać przesyłać itemy. A co do ilości przedmiotów to mfo ma 2 razy więcej niż tibia.
ale w każdej grze powinno się dać przesyłać itemy.
Ale MFO to nie "każda gra" tylko mfo. Pomysł nie dość że zakazany to zbędny. Wpisz w wyszukiwarce tematów na tej stronie "Przekazywanie przedmiotów" ... Z 30 ci wyskoczy -.-, zrozumcie, w tej grze trzeba polegać na sobie, a nie na swoich kolegach/znajomych którzy są tak dobrze że dadzą wam kase, przedmioty, rank i exp i w tydzień macie 100 lv i biegacie z najlepszym eq dla swojego lv i na kilka następnych macie już przygotowane ; X I tak na s3 już jest ułatwione bo można przekazywać sobie wszysko. Więc nie widzę sensu jeszcze bardziej wam tego ułatwiać ... chcesz itemy? Leć na s3, poproś qumpla o 100kk i wykupuj wszystko jak leci -.-, bo od tego masz Targ.
wrecz idealne ale mały minus multi nagminne sprzedawanie złota albo np masz qumpla 150lvl i to ty mu dajesz zbroje na 1lvl a on ci 10kk ? jestem na Nie
To można by bylo zrobic cos takeigo ze cena przedmiotu nie moze wiecej kosztowac niz x2 cena sklepowa i takze nie moze mniej kosztowac niz 50% ceny sklepowej po za elikisrami i miksturkami. A i moglo by pisal multialarm.