Mam propozycje aby szef teamu nie mógł po przyjęciu wyrzucić gracza przez powiedzmy 1 godzinę
Dlatego że niektórzy de***le w grze przyjmują do teamu wyjdziesz pod miasto a oni cię wyrzucają i niszczą
hmmm. uważaj na słowa. cenzura nic nie znaczy. dobre, tylko jak ktoś odłączył się z teamu tylko na 1 walke i chciałby wrócić do poprzedniego bo tamci akurat chcą walczyć z kimś innym ?
dobry pomysł. powinno to zostac wprowadzone wg mnie. bo zdarzaja sie tacy co przyjmuja cie do teamu, wychodzisz przed miasto a on cie wyrzuca i atakuje...
Death ma racje w tym problem, ale generalnie na tak, przez noobków idzie dużo ranka stracić, do kumpli trzeba mieć zaufanie, tą wiare która pozwala nam w nich i w ich zamiary uwierzyć. Według mnie przy jednej walce w teamie powinno być to 5 min, choć jak mówi Bart, gracz któremu bardzo będzie zależąło, zrobi to 5, 10, 60, 120 minut później, to są już całkowite nooby, jeśli chcesz solo to pisz to otwarcie, a nie kombinuj. Tyle ode mnie