Regulamin Forum    FAQ    Szukaj    Użytkownicy    Grupy    Rejestracja     Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: BaGGy
24-02-2015, 23:37
Wyłącz Prywatne Wiadomości
Autor Wiadomość
SaKe 
Użytkownik

Profesja: Wojownik
Nick: Cervantez
Level: 230
Wysłany: 24-07-2008, 10:37   

Sorandor napisał/a:
SaKe napisał/a:
ja bym jeszcze dodal opcje,ignoruj wiadomosci od gracza,ktory ma [do] np 30lvl
wiele osob przypuscmy do tego 30lvla pisze do nas czy chce kupic/sprzedac konto itd...po co nam takie wiadomosci?

To by było zbędne i nie potrzebne za bardzo...

no wlasnie wg mnie potrzebne-glownie mniejsze lvle spamuja z takimi wiadomosciami,a niektorzy lubia z kims pogadac na pw,ale nie chca gadac z takimi malymi lvlami,ktorzy spamuja tylko glupimi pw

pyry nie som strofe
Pisze nie poprawnie po polskiemu.

Lucypher 
Użytkownik

Nick: Nienormalny
Level: 53
Świat: 3
Wysłany: 24-07-2008, 11:40   

Sake... a pomysl teraz po kiego frana to potrzebne jak wlaczysz blokade ze tylko z friendlist beda pisac? pomysl odrobinke xD

Edit:
A tak poza jak ludzie poblokuja priv to moze rankerzy zaczna wychodzic przed miasto ;]

SaKe 
Użytkownik

Wysłany: 24-07-2008, 13:04   

Lucypher napisał/a:
Sake... a pomysl teraz po kiego frana to potrzebne jak wlaczysz blokade ze tylko z friendlist beda pisac? pomysl odrobinke xD

Edit:
A tak poza jak ludzie poblokuja priv to moze rankerzy zaczna wychodzic przed miasto ;]

lol niby czemu rankerzy maja wyjsc przed miasto,z pwoodu blokady pisania na pw?chyba zartujesz^^

sluchaj po to wg mnie ma byc blokada lvlowa przy pisaniu,bo nie kazdy bedzie dodac xxx osob do listy przyjaciol,tylko ze z nim pisac...tak kazdy gracz,ktory jest aktywny mialby liste kilkuset graczy pewnie...po co?

pyry nie som strofe

Sorandor 
Użytkownik

Nick: Sorandor
Level: 373
Świat: 6
Wysłany: 24-07-2008, 15:18   

SaKe napisał/a:
sluchaj po to wg mnie ma byc blokada lvlowa przy pisaniu,bo nie kazdy bedzie dodac xxx osob do listy przyjaciol,tylko ze z nim pisac...tak kazdy gracz,ktory jest aktywny mialby liste kilkuset graczy pewnie...po co?

Każdego możesz sobie blokować np jeśli zacznie cię obrażać a może jakiś mniejszy lv chciał by się czegoś zapytać albo dowiedzieć nie wiem^^ a ty w tej chwili chcesz odebrać mniejszym poziomom możliwość pisania...do takich graczy jak ty ^^

SaKe 
Użytkownik

Wysłany: 24-07-2008, 15:24   

Sorandor napisał/a:
SaKe napisał/a:

Każdego możesz sobie blokować np jeśli zacznie cię obrażać a może jakiś mniejszy lv chciał by się czegoś zapytać albo dowiedzieć nie wiem^^ a ty w tej chwili chcesz odebrać mniejszym poziomom możliwość pisania...do takich graczy jak ty ^^

hmm moze...albo mozna zrobic taki jakby filtr,i wiadomosci typu chcesz kupic/sprzedac postac bylyby automatycznie zablokowane czy cos

pyry nie som strofe

Lucypher 
Użytkownik

Nick: Nienormalny
Level: 53
Wysłany: 24-07-2008, 16:29   

SaKe napisał/a:
lol niby czemu rankerzy maja wyjsc przed miasto,z pwoodu blokady pisania na pw?chyba zartujesz^^

z takiego to powodu ze rankerzy pisza na pw o solo... a jak nie o solo to prosza o zrobienie prota.. a jak nie beda mieli mozliwosci napisania ani tego ani tego to beda musieli wyjsc przed miasto... lub tez liczba rankerow znacznie spadnie gdyz nie kazdy udziela sie na chacie wlasnie to z powodu takich dzieci jak ty mowisz...

SaKe napisał/a:

Nie sadze zeby znalazla sie taka osoba ktora ma kilkaset znajomych z ktorymi ma ochote pisac.. ;] a jesli takowa osoba istnieje i jej bardzo zalezy to postara sie aby kazdy przyjaciel znajdowal sie na liscie ;]

SaKe napisał/a:
hmm moze...albo mozna zrobic taki jakby filtr,i wiadomosci typu chcesz kupic/sprzedac postac bylyby automatycznie zablokowane czy cos

Nie sadze zeby to bylo mozliwe.... cos ciekawego jeszcze wymyslisz ? ;]

PatrykSzczescie 
Użytkownik

Nick: --ukryty--
Level: 43
Wysłany: 25-07-2008, 09:32   

Wyłączyć PW dla wszystkich graczy z wyjątkiem Administracji, VIP i GM?! Owszem, zgadzam się, ale nikt do mnie nie pisze wiadomości.

Seyin 
Użytkownik

Nick: Reneash
Level: 65
Wysłany: 27-08-2008, 07:36   

Na Tak :)

Powód?:
Niektórzy nie używają MFO jako GG via WWW :)

Gajos 
Użytkownik

Level: 69
Wysłany: 27-08-2008, 07:42   

Dess napisał/a:
Proponuję aby w Profilu byłaby taka opcja do zaznaczenia "Wyłącz Prywatne Wiadomości".
Oczywiście ta opcja by działała tylko na wiadomości od zwykłych graczy ;>
A jak ktoś chciałby wysłać do kogoś z zaznaczoną tą opcją to by wyskakiwałoby mu takie okienko 'Gracz ma wyłączoną Skrzynkę Odbiorczą'.

Niektórzy mają 'gdzieś' te wiadomości i nie chcą ich w ogóle otrzymywać.

Jak ktoś ci napisze do daj mu ignora... :P

dislike napisał/a:
Tam! Tak! Tak! Jestem na Tak! Wyłączyć to .. i w końcu dać święty spókoj GM i innym istotką...^^

Po to są GM, żeby ich dręczyć beznadziejnymi PW :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi