Nie wiem czy taki temat byl (nie moge znalezc takiego), ale moze by dalo rade wprowadzic jakies bonusy sa czesci setowe tyle ich jest a nie ma zadnego bonusu. Np za 2 czesci z setu bylby jakis bonusik i potem dodatkowo za 4 czesci nastepny bonus co wy na to ???
IMO pomysł niegłupi bo atry i tak ma się zwykle nabite, a zebranie CAŁEGO setu to spory wydatek więc czemu nie ?
Dokladnie bo i tak jak jeden boss dropi jakies tam itemki z setu. To jedyne co pozostaje to kupic go od kogos innego. Dlatego moglby byc to ciekawy element gry.
chocby nawet ta wasza durna aureole , juz jest powod by kupic caly set zeby swiecic sie na mapie i automatycznie ceny by wzrosly a co za tym idzie znow nie bylo by takich problemow ze ktos ma za duzo godla
Tylko go krytykujecie ale jeszcze nie podaliście dobrego argumentu dlaczego całkowity set nie miałby nic dawać. Mogło to by być ale wtedy byłoby trzeba zmieniać całe te eq dopasowywać staty pod te bonusy a patrząc ile robili nowe eq Admini to wolę już tak jak jest ale pomysł mi się nawet podoba...ale chyba gdzieś go już czytałem albo mi się wydaję
albo można by wyliczyć ile mogło by dodawać. załóżmy wszystkie atrybuty eq dodać do siebie i podzielić np. przez 10. i to co wyjdzie to byłby ten bonus...
albo można by wyliczyć ile mogło by dodawać. załóżmy wszystkie atrybuty eq dodać do siebie i podzielić np. przez 10. i to co wyjdzie to byłby ten bonus...
Dobry pomysł Ale nie przez 10 tylko 15 czy 20. Bo za raz zrobi się podział na graczy z bonusami i bez. Bardziej powinno chyba chodzić o to, żeby mieć z tego niewielki bonus
_________________ Samuraj Amidamaru
Pieniądze w karczmie:494G
Days [Usunięty]
Wysłany: 28-08-2008, 09:15
Raczej na NIE.
I tak teraz jest podział na
Bardzo biednych (ledwo starcza im na miksy)
i Bardzo bogatych (full gem, miks itp nawet na 5 lvl)
i będzie jeszcze większa różnica w walkach.
Biedniejsi by wygrywać będą robić noob staty.
I znów macie proglem "ja nie gram bo dużo noob statow"
Nie wiem czy taki temat byl (nie moge znalezc takiego), ale moze by dalo rade wprowadzic jakies bonusy sa czesci setowe tyle ich jest a nie ma zadnego bonusu. Np za 2 czesci z setu bylby jakis bonusik i potem dodatkowo za 4 czesci nastepny bonus co wy na to ???
Są bonusy...
Do szybkości, uników, celności, atrybuty... więc co ty jeszcze chcesz ?