Witam mam pewien pomysł żeby stworzyć arene walk która była by w mieście.
Polegało by na tym ze w każdym mieście była by taka arena i były by ograniczenia lvl tzn np w 1mieście mogły by walczyć tylko od lvl 1 do 8, w 2 mieście od 9 do 14. itp
walki były by o nic! nic nie tracisz nic nie zyskujesz. Dużo graczy sprawdziło by swoje umiejętności.Po rozdaniu statów lub jak ma staty rozłożyć.
Rankowicze mogli by powalczyć z natrętnymi graczami.Nic nie tracąc w przypadku przegranej.
Mamy niby pojedynki ale to trzeba czekać i max można 4 na dzień
arena też by się przydała jak nie masz co robić i masz prota, wchodzisz na arene oczywiście nie masz tam ochrony wiec atakujesz graczy którzy są na arenie
To samo co pojedynek o nic tylko bez ograniczenia czasowego, za to z ograniczeniem levelowym. Nie wiem, bez tego ograniczenia levelowego mogło by przejść, ale rozwiązałbym to w inny sposób. Jest tylko jedna taka arena na cały świat, ale z każdego miasta jest przejście do niej. Ułatwienie dla potencjalnego tworzenia tej lokacji.
Super pomysł! Mało osób chce się umawiać na spary, a takie coś to by była ekstra sprawa. Ulepszenie Areena to by było bosko, pomysł dla mnie na razie jeden z NAJLEPSZYCH! Trzymam kciuki żeby wypalił
Tylko że nawet jeśli gracze się zgodzą, to kiedy on wejdzie w życie
_________________ Samuraj Amidamaru
Pieniądze w karczmie:494G
Days [Usunięty]
Wysłany: 28-08-2008, 15:53
Mieszane uczucia. Raczej na NIe.
Pomysł był proponowany. Dobrze pamiętam.
TiCeR napisał/a:
walki były by o nic! nic nie tracisz nic nie zyskujesz.
TiCeR napisał/a:
arena też by się przydała jak nie masz co robić i masz prota,
Admini by stracili na usłudzę " Ta usługa wydłuża czas ochrony o 1 godzinę. Nie działa dla postaci z czaszką."
[ Dodano: 28-08-2008, 16:53 ]
Hmm gdyby moze za te walki się płaciło. To może może...
Ty podemną. Uspokuj się ^^
Ostatnio zmieniony przez Days 28-08-2008, 16:14, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem to trohe bez sensu, zgadzam sie z Areen-em, mamy pojedynki o nic. A jesli jestes tak za rankingowcami, to wiec ze rankingowiec nei lubi walczyc o nic bo gdy z kims wygra to póznije juz ludzie nie walcza, a na sprawdzenie umiejetnosci ;statystyk, inteligencj, jest poj o nic, ewentualnie arena walka z otworkami.
Abramus tak to ze pojedynki moga być rozgrywane tylko o 8,12,16 i 20 jest nie małym utrudnieniem , wiec sądze ze duzo lepszym pomysłem było by o każdej pełnej godzinie-arena jest bez sensu
W takim razie jaki to ma sens? Masz pojedynki. Boisz się stracić cokolwiek w walce? Nie walcz, to nie gra dla Ciebie. Najprawdopodobniej pojawią się areny w miastach, ale będą to miejsca, gdzie będą się spotykać osoby chętne do walki (co teraz jest utrudnione na Salamandrii), a walki będą się odbywać na normalnych zasadach.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem