Bzdura U mnie nie ma żadnej takiej łyżeczki -.- Widelca też nie widzę... a konta robiłem już z 50 razy jak nie więcej... i nigdy takie coś mi sie nie pokazało Jakiś BUG
nie bug tylko nigdy nie myjesz zebow po kazdym posilku i solidus wie o tym bardzo dobrze
_________________ Ukradli mi Łopadke... / wez sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^
Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas
napisz do jakiegos gm'a lub sam skasuj...bylo zalozyc na swoim mailu,a nie na latwizne...
Ty czasem czytasz swoje posty? Jaką łatwizne?
Po prostu zamiast świata 3 wybrał 1 (przez pomyłkę),
miał zamiar tylko sprawdzić czy łyżeczkę solidusa można rzeczywiście zdobyć.
znalazł się the beściak...
Hehe Ale ciekawe jak Pit ją zdobył ? Skoro walczył z solidiusem z 1-2 lata temu Jak dla mnie to fake .
A nie zauważyłeś, że na filmiku zakładam nowe konto, hm? (na s3, nawet zmieniam świat, a wam się zapomina to zrobić, ehhh )
A jak wam nic nie wyskoczyło, to pewnie źle szukacie... Zauważcie, że ten piksel jest prawie niewidoczny... Trzeba mieć wprawę w jego szukaniu, inaczej nic z tego.
Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas
napisz do jakiegos gm'a lub sam skasuj...bylo zalozyc na swoim mailu,a nie na latwizne...
Ty czasem czytasz swoje posty? Jaką łatwizne?
Po prostu zamiast świata 3 wybrał 1 (przez pomyłkę),
miał zamiar tylko sprawdzić czy łyżeczkę solidusa można rzeczywiście zdobyć.
znalazł się the beściak...
jezus maria phantom...chodzi o to,ze jak juz chce cos takiego sprawdzic,to problem zalozyc nowego SWOJEGO maila,zeby nie bylo zadnych problemow?a pozniej juz tak jest...ukradli mi konto/nie moge skasowac konta,bo nie znam maila...itd...
A nie zauważyłeś, że na filmiku zakładam nowe konto, hm? (na s3, nawet zmieniam świat, a wam się zapomina to zrobić, ehhh )
A jak wam nic nie wyskoczyło, to pewnie źle szukacie... Zauważcie, że ten piksel jest prawie niewidoczny... Trzeba mieć wprawę w jego szukaniu, inaczej nic z tego.
Hehe a na innych filmikach nawet pisze Pitazboraz lvl 193 i była łyżeczka ;D Chyba ze masz 2 postacie na tym lvl
Bo Ku_Zi coś o tym wspomniał na sb, to się reszta zaczęła dopytywać co, gdzie i jak... No to postanowiłem wyjaśnić, żeby nie było więcej wątpliwości. Mało osób ma łyżeczkę, bo trudno ją zdobyć. Pewnie dlatego o niej nie słyszałeś.