Wysłany: 01-09-2008, 18:40 Rozbudować :D bob budowniczy
Mam propozycje ...... żeby MFO troche rozbudować czyli żeby sie chodziło jak w tibi mi nie chodzi żeby MFO było tibią nie ma ciebie racji ..... żeby grafika była lepsza np. endless, tibia a moze linage II i więcej questów jak ktoś przejdzie upka to juz zabawy nie ma tylko expienie mam prozycje że w jednym mieści by można by zrobić około 5-10 misji dodatkowo i wprowadzić tryp rade zamiast TARG by wtedy utrudniło mi sie zdobywanie złota u potworów i bossów. [/code]
To znaczy jak? Nie wszyscy mają pojęcie jak to jest w Tibii..
~ToM~ napisał/a:
żeby grafika była lepsza np. endless, tibia a moze linage II
Czy Lineage lub Tibia działają w oknie przeglądarki internetowej, bez instalacji jakiegokolwiek oprogramowania, niezależnie od systemu operacyjnego? A MFO tak - i wciąż będzie grą, w którą się gra przez przeglądarkę internetową.
~ToM~ napisał/a:
więcej questów jak ktoś przejdzie upka to juz zabawy nie ma tylko expienie
Wszystko w swoim czasie..
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem
Adi a widziałeś nowego RuneScape HD ? jedynie tam javę na www ładuje + grę i voila, grafa wykozaczona jak na grę via www ale to tak tylko piszę, gdzie kilkuosobowa ekipa z MF a cały Jagex