No więc mój pomysł polega na tym by "Prosto z gry" nie pokazywało Świata 3 !
A czemu ?
- często widzę spam
- sprzedaż konta
- wyłudzanie sms'ów
- przekleństwa i obraźliwe rzeczy
- i inne rzeczy niezbyt zgodne z regulaminem
A takie oto coś może kosztować tym że nowy gdy się rejestruje popatrzy sobie na to i tam spam i o ty !@%@%^** to zaraz mu się odechce bo se pomyśli że głupia gra ...
Drugą propozycją jest wyłączenie Owego paseczka za pomocą krzyżyka tak jak z logo lub przyciska zamknij...
Chodzi Ci, żeby gracz nie mógł na początku zarejestrować się na s3?
Cytat:
- często widzę spam
To lognij się na inny świat, albo nie patrz na chat
Cytat:
- sprzedaż konta
Z tym się zgodzę, spam co 2 sek., a i tak nikt nie kupi...
Cytat:
- wyłudzanie sms'ów
Patrz punkt SPRZEDAŻ KONTA
Charlie napisał/a:
- przekleństwa i obraźliwe rzeczy
Tylko dzieci wdają się w bójkę
Charlie napisał/a:
- i inne rzeczy niezbyt zgodne z regulaminem
Mógłbyś sprostować, bo nie bardzo wiem o co chodzi
Charlie napisał/a:
A takie oto coś może kosztować tym że nowy gdy się rejestruje popatrzy sobie na to i tam spam i o ty !@%@%^** to zaraz mu się odechce bo se pomyśli że głupia gra ...
Gra głupia przez ludzi... no może
Charlie napisał/a:
Drugą propozycją jest wyłączenie Owego paseczka za pomocą krzyżyka tak jak z logo lub przyciska zamknij...
... i inne
Przecież nie chodzi o to, że jemu nie pasuję więc nie doradzaj "To lognij się na inny świat, albo nie patrz na chat" bo jemu chodzi o to, żeby nowi się nie zrazili!
Charlie napisał/a:
Edzio takie zastanowienie konto od 31 Lipca 115 lvl ileś ty kasy musiał wydać na MF. Coś widzę, ze nie czytałeś kodeksu, a więc że zarezerwujesz sobie kilka minut na przeczytanie kodeksu. Oczywiście mogę się mylić ze Twoje konto jest kupione
Edzio tam jest taki punkcik i nic nie pisze o tym że dotyczy on tylko Światów moderowanych, a jak znam ludzi to mało kto to czyta. Ten punkt rozpoczyna się tak:
"Sprzedaż/Próba sprzedaży/Wymiany/Przekazania konta własnego lub jakiegokolwiek innego."
Ps. Albo brakuje tam czerwonego napisu albo to jest nielegalne na każdym świecie.
Edzio takie zastanowienie konto od 31 Lipca 115 lvl ileś ty kasy musiał wydać na MF. Coś widzę, ze nie czytałeś kodeksu, a więc że zarezerwujesz sobie kilka minut na przeczytanie kodeksu. Oczywiście mogę się mylić ze Twoje konto jest kupione
Edzio tam jest taki punkcik i nic nie pisze o tym że dotyczy on tylko Światów moderowanych, a jak znam ludzi to mało kto to czyta. Ten punkt rozpoczyna się tak:
"Sprzedaż/Próba sprzedaży/Wymiany/Przekazania konta własnego lub jakiegokolwiek innego."
Ps. Albo brakuje tam czerwonego napisu albo to jest nielegalne na każdym świecie.
Moje konto na 116 lvl jest w 99% nabijane prze zemnie i w 1% przez moja siostrę
Bardzo dobry pomysł
Jestem absolutnie za, ponieważ gracze nie zrażą się
do gry na początku .
Szczególnie podoba mi się ta druga opcja,
jak dla mnie strona główna MF
została zmieniona na gorsze właśnie przez ten czat
------------------------------------
CraZy_CrY napisał/a:
Charlie napisał/a:
Chodzi Ci, żeby gracz nie mógł na początku zarejestrować się na s3?
Gdzie ty tu widzisz coś o rejestracji ?
CraZy_CrY napisał/a:
Cytat:
- często widzę spam
Jemu nie chodzi o siebie tylko o nowych graczy.
Na dodatek ma on na myśli "Prosto z gry" na stronie
głównej, a nie czat ogólny W GRZE.
CraZy_CrY napisał/a:
Cytat:
- wyłudzanie sms'ów
Patrz punkt SPRZEDAŻ KONTA
To raczej ty pomyśl
Przecież wyłudzanie sms'ów nie dotyczy tylko
sprzedaży konta
Edzio napisał/a:
łacina dobrze świadczy o grze
Świadczy o tym, że grają w nią same dzieci,
które nie mają nic do powiedzenia
Kraien napisał/a:
Edzio takie zastanowienie konto od 31 Lipca 115 lvl ileś ty kasy musiał wydać na MF. Coś widzę, ze nie czytałeś kodeksu, a więc że zarezerwujesz sobie kilka minut na przeczytanie kodeksu.
Co ma rejestracja na Forum do daty założenia konta ?
LiverPool [Usunięty]
Wysłany: 03-10-2008, 17:03
AnthraX napisał/a:
Najlepiej żeby zamiast pokazywania czatu z Eterni\Lange to żeby pokazywało z Folhord\Ballis tam takich rzeczy nie ma.
Shark napisał/a:
Świadczy o tym, że grają w nią same dzieci,
które nie mają nic do powiedzenia
zgadzam się tam grają 10-latki co nie potrafią dobrze pisać co 5sec słowo "spzedam postac 140vlv swat 2 za sm,sa 3,66 pisac an prIw" żal po prostu albo "robie avki,sygny,ligitymacje,prezentacje albo powymieniam sie avkami pisac gg" pełny kultura zaczyna się od nordi, ale są też osoby inteligentne co tak nie robią.