Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 08-09-2008, 22:40 Wędrowny kupiec
W różnych odstępach czasowych w mieście pojawiałby się wędrowny kupiec. Byłaby zakładka "Wędrowny Kupiec" i albo rozpoczyna się handel albo pokazuję wiadomość "Kupiec aktualnie jest w innym mieście/ poza miastem". Sprzedawałby ekwipunek z 2-3 miast do przodu oraz od czasu do czasu jeden unikat (np. coś czerwonego, zielonego itp.). Wszytko w cenie sklepowej. W karczmie w danym mieście można by dowiedzieć się od karczmarza za pewną sumę (wzrastającą wraz z kolejnymi odwiedzanymi miastami) kiedy mniej więcej przybędzie kupiec.
I tak wiem że nigdy to nie wejdzie, ale napisać można.
Hmm... dobry pomysł ale według mnie powinien taki kupiec pojawiać się np. raz na 2 tygodnie w jakimś mieście i by był tam powiedzmy 10 minut . Miał by unikatowe rzeczy bardzo dobre albo np. w ciemno płacisz i możesz mieć albo mixa lv 1 albo 10 elków podałem tylko przykład , zarówno mogło by być coś innego (losowo ) .
Ehh pomysł dobry, dobry ale tylko dla graczy na niskim poziomie gdyz wy wszytko robicie aby miec łatwiej pomysł ze gdyby cos takiego było to straciło by sie bardzo duzo golda (handlarze)
Profesja: Wojownik
Level: 1
Wysłany: 09-09-2008, 15:30
Cytat:
Ehh pomysł dobry, dobry ale tylko dla graczy na niskim poziomie
To już h lv nie handlują ? Ciekawe
Cytat:
Hmm... dobry pomysł ale według mnie powinien taki kupiec pojawiać się np. raz na 2 tygodnie w jakimś mieście i by był tam powiedzmy 10 minut . Miał by unikatowe rzeczy bardzo dobre albo np. w ciemno płacisz i możesz mieć albo mixa lv 1 albo 10 elków podałem tylko przykład , zarówno mogło by być coś innego (losowo ) .
Nie zmieniaj na nie wiadomo co :S Sam nigdy nie kupowałbym w ciemno.