Wysłany: 10-08-2008, 21:47 TvsT - Podział ataku...
Zacznę od przykładu:
TeamA - 23, 24, 22 i 80 lv
vs TeamB - 23, 24, 22 i 24 lv
Chodzi mi oto że jak team A zaatakuje team B (lub na odwrót) to osoba z 80 lv nie bierze udziału w walce. Udział w walce mogą brać osoby które są w przedziale ataku najmniejszego i najwyższego lv w danym teamie przeciwników.. dodatkowo jeżeli w teamie jest osoba z wyższym lv. niż reszta członków (czyt. nie mieści się ich w przedziale ataku) nie bierze udziału w żadnych walkach związanych z teamem , tak jakby nie była jego członkiem
Chłopie, Ty na pewno grasz w MFO?
Tak było tylko w oldzie ... Jeżeli różnica
między najwyższymi poziomami przekroczy
6lv to w tym przypadku ten 80lv nie bierze
udziału w walce. (Nie jestem pewien czy tak
jest gdy niższe poziomy atakują ten 80, ale
to już jest świadoma decyzja a nie "napaść" ...)
Crypton, właśnie oto mi chodzi... żeby także wykluczyć niższe vs większy... nie raz mi się pomyliło i kliknąłem tvst a tu ZONK tam był 100 lv , całkowite wykluczenie wyższych lv z walk teamowych... to jest główna idea mojej propozycji
Cytat:
Skailer, chyba pomyliłeś działy
Dlaczego ? przecież to dział propozycje, a ja złożyłem właśnie propozycje
Crypton, właśnie oto mi chodzi... żeby także wykluczyć niższe vs większy... nie raz mi się pomyliło i kliknąłem tvst a tu ZONK tam był 100 lv , całkowite wykluczenie wyższych lv z walk teamowych... to jest główna idea mojej propozycji
Cytat:
Skailer, chyba pomyliłeś działy
Dlaczego ? przecież to dział propozycje, a ja złożyłem właśnie propozycje
Jednak walka 180, 180, 180 vs 180 i 230 jest wyrównana ...
Z resztą ten 80 ryzykuje (ciągnę nadal Twój przykład)
stając z niskimi lv na polu, bo wyskoczy mu 2x 80 i po nim.
Coś mi się wydaje, że Twoja propozycja jest zbędna
moim zdaniem bez sensu bo np. tak jak crypton napisał 180. 180, 180 vs 180, 230 lvl to nawet wyrównana walka. Stałem se z kolegą z teamu on 73 ja 75 no i zaatakował nas 3-osobowy team, 77,78,80, a ja straciłem doświadzczenie (przegraliśmy jak ktoś się nie domyślił). Moim zdaniem to jest bez sensu. bo nawet jeśli ten 80 by atakował i tak byśmy padli.
_________________ Dwie rzeczy są nieskończone
- Wszechświat i ludzka głupota.
I nie mam pewności co do Wszechświata.