No i co z tego że noobstat ? akurat żaden z niego rywal.Pamiętej , że zawsze możesz się zorientować się czy nie po jego ostatniej jego walce do której masz dostęp, a to jak się do niej przygotujesz zależy od Ciebie jakie kupisz eq, ale wy po prostu 14-15 ten przedział w większości nie używacie mózgów , jak wygrać walki które na pozór są przegrane n/c
ale wy po prostu 14-15 ten przedział w większości nie używacie mózgów
Całe szczęście, bo jeśli myślenie ma polegać na tym co piszesz to
Drizzor napisał/a:
Pamiętej , że zawsze możesz się zorientować się czy nie po jego ostatniej jego walce do której masz dostęp, a to jak się do niej przygotujesz zależy od Ciebie jakie kupisz eq
A np. jeśli tydzień przed turniejem jest normalną hybrydą lub anty,
a chwilkę przed dołączeniem do turnieju robi resa na noobstata ?
To jak mogę się zorientować ?
Wychodzę ubrany na zwykłego maga hybrydkę,
większość bonusów jest do szybkości, a nie do obrony magicznej.
A tu nagle wyskakuje noobstat, walnie Cię raz, uleczasz się i następny hit
Cię wykańcza ? Bez przesady .
Poza tym to jest najlepszy sposób do przekrętów .
Startuję w turnieju, ktoś mi licytuje miks życia lvl1 za 20kk,
a nikt nie może tego wykryć poza GMami .
A kto sprawdza przykładowo 16 lvl, który jest na XXXX miejscu w ranku ?
Nikt nie zdąży nawet kliknąć "przycisku GM", gdyż taki ktoś
licytuje mi w ostatniej minucie aukcji np. w Eternii
hehehe.... a wiesz że czasem itemki kupuje się w sklepie?
wiem, wiem - będziesz chciał by i te transakcje były w logach
no i oczywiście info o tym kto co ze skrzyni wyciągnął
o itemkach wygranych w p vs p nie wspomnę
co sprowadza się do tego żeby przed turniejem każdy mógł się zalogować na konto przeciwnika i wszystko sprawdzić
dzięki czemu mianem "nooba" będzie się tu nazywało nie tylko tych z którymi się przegrało, ale i tych z\ którymi przegrać się może.....
zamiast rzucać takie bzdurne propozycje po prostu zakładaj że przeciwnik ma najlepsze eq na dany lvl, najlepsze gemy, intę i cokolwiek tam jeszcze
jeśli to przerasta twoje możliwości - zmień grę na chińczyka...
oczywiście patrząc z drugiej strony - przeciwnik powinien zakładać że masz najlepsze eq itd...
cała propozycja sprowadza się do tego że przy odpowiednim zgraniu turniejów można super utajnić logi i robić przekręty o jakich nikomu (nawet [GM]Zahirowi) się nawet nie śniło...
ja akurat uważam że dla uczynienia walk bardziej uczciwymi w logach powinno być jak najwięcej informacji - np. wszystkie walki o cokolwiek
jak masz przegrać to i tak przegrasz nic w tym Ci nie pomoże
a tłumaczenie że mag może zmienić atrybut to żadne wytłumaczenie
równie dobrze woj może zaryzykować i mieć atrybut na 50 co znacznie osłabi maga
a mag niestety nie ma żadnego wpływu na zmniejszenie obrażeń od krytyka
jak zawsze ostatnie słowo ma FORTUNA od niej wszystko zależy
zamiast rzucać takie bzdurne propozycje po prostu zakładaj że przeciwnik ma najlepsze eq na dany lvl, najlepsze gemy, intę i cokolwiek tam jeszcze
jeśli to przerasta twoje możliwości - zmień grę na chińczyka...
Wyjąłeś mi to z ust - nic dodać, nic ująć.
_________________ Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. S. Lem