Wpadłem na pomysł by stworzono "Tajemniczego Wędrowca", przemieszczał by się z karczmy do karczmy (co jeden dzień w każdej). Każdy mógł by wziąść od niego jedno zadanie dziennie np. "Zdobądź dziś 1000 pkt. rankingowych, przyjdź do mnie, a otrzymasz 100.000szt. złota." Czym dalsze miasto tym trudniejsze zadania i lepsze nagrody. Wygląd na mapie miał by zbliżony do mistrza Solidusa. No cóż pomysł pomysł mi się bardzo podoba, nie wiem jak wam.
1.Tamta propozycja dotyczyła kupowania od Wędrowca
różnych przedmiotów, których w sklepach się nie kupi,
np.zielone rękawice . Jeśli oczywiście Wędrowiec będzie w odp
mieście .
2.Co mają pkt rankingowe do fabuły gry ?
3.Jeśli tak by było to na pewno więcej osób by walczyło .
Jeśli byłyby do tego jeszcze możliwości "Nabij dziś 3kk expa, a dostaniesz 2kk złota"
lub coś w tym stylu to gra poszłaby do przodu
3.Jeśli tak by było to na pewno więcej osób by walczyło .
Jeśli byłyby do tego jeszcze możliwości "Nabij dziś 3kk expa, a dostaniesz 2kk złota"
lub coś w tym stylu to gra poszłaby do przodu
A co ma doświadczenie do fabuły-takie gadanie. Wtedy kto wysle wiecej sms ten zarobi wiecej złota?? Po co wtedy handlowac co ?? Jak i tak wsyztko bedzie tanie bo beda mieli złoto za expa
Jestes przeciwko wprowadzenia tego absurdalnego pomysłu w gre
On podał przykład, równie dobrze może być "Zdobądź w ciągu 24 godzin 2 poziomy, a dostaniesz w nagrodę niezwykłą zbroję."
Mi się pomysł podoba, takie urozmaicenie gry
A co do waszej kłótni o "nadmiar złota" - ja jakoś nie odczuwam nadmiaru..., a raczej braki w złocie nie patrzcie tylko na siebie, nie każdy odczuwa nadmiar - jeżeli według ciebie masz nadmiar to kup xxx xxx xxx mixów lv5 na zapas i nie marudź
Skailer nie chodzi o nadmiar złoa o jego brak gdy wejdzie ten pomysł gdzy upadnie cały handel bo przedmioty nie beda z targu a od ów wedrowca za 2 poziomy ?? to jes smieszne gdyz 2 poziomy po pierwsze nei sa równe 2 poziomą, ogólnie to jest abusrd.
P.S
jestem top 100 doświadczenie i 10 ranku wiec Twoje gadanie Shark jest bezpodtsawne i ma błedny tok rozumowania
P.S
jestem top 100 doświadczenie i 10 ranku wiec Twoje gadanie Shark jest bezpodtsawne i ma błedny tok rozumowania
Brawa dla Ciebie
Jesteś boski, daj mi swój autograf ...
Jesteś w top 100 doświadczenia, ale po jakim czasie ?
Po ponad półtora roku gry .
Bo widzisz, jakbyś grał na exp to byś
miał już spokojnie 20-30 lvl więcej .
Wątpię, żebyś wykorzystywał swoje wszystkie ruchy przed up'em
będąc anty .
Teraz to może wykorzystujesz bo wreszcie jesteś hybrydką,
ale teraz zdarzają Ci się częściej wpadki
Anty ma zawsze przewagę ponad 16% nad hybrydką
Więc anty łatwiej gra się na rank .
Nie twierdzę, że szybciej się ten rank zdobywa,
ale znacznie bezpiecznej .
Zaraz zaczniesz mówić, że granie na twoim lvl
anty stało się nieopłacalne . Słucham ? Na twoim LVL ?
To trzeba było nie wbijać expa, miałbyś więcej okazji do walk .
PS. Co do twoich wypowiedzi w temacie o solucji :
Kto mi takich bzdur naopowiadał ?
No to masz odp, ty sam .
Więc nie udawaj świętego .
Zresztą Yon już potwierdził to co napisałem,
cały czas spamowałeś w temacie,
niczego do niego nie wnosząc .
@TOPIC
Jak już napisałem wyżej, jestem absolutnie za .
Skailer napisał/a:
Oj ty już nie martw się o handlowców, oni zawsze coś wymyślą
Dokładnie
real madryt napisał/a:
to jes smieszne gdyz 2 poziomy po pierwsze nei sa równe 2 poziomą, ogólnie to jest abusrd.
On tylko podał przykład .
Zresztą:
Nightfall napisał/a:
Czym dalsze miasto tym trudniejsze zadania i lepsze nagrody.
Shark przed upem nie byłem anty jesli o to Ci chodzi teraz tez nei jestem i zdazyły mi sie 2 wpadki przez bład gry nie moj ale powiedz mi co to ma do tematu ?? Jesli chcesz sobei coś ze mna wyjaśnic to napisz na pw albo gg a nie spamuj na forum i nie rób ze mnie "potwora"
Owszem gdybym grał na lvl pewnie byłbym top 10 doświadczenia ale co z tego ??
Wiem ze to był przykład z tymi 2 lvl ale to jest poprostu bezsensu, TY shark nigdy nie miałes dużego lvl tylko biłes rank na 20 (wiec gdzie tu exp o którym tak mówisz) a golda zdobywałes bo kumple Ci pomagali niestety ja nie chce sie narazac i zamiezam handlowac a po wprowadzeniu tego pomysłu bedzie znacznie trudniej
Jestem przeciwko
Mam nadzieje ze wypowie sie wreszcie ktos kompetetny i powie czy to ma szanse na wejście czy tez nie, bo nei zamiezam sie z wami sprzeczac